Αμερικανοί κρυφά στο Ιντλίμπ μπας και σώσουν τους Τούρκους εισβολείς!

“Ο Ερντογάν ενεργεί υπό τις εντολές των Αμερικανών”, τόνισε ο Άσαντ – Σοβαρότατες καταγγελίες της Συρίας για αμερικανική παρέμβαση υπέρ των Τούρκων εισβολέων -Στο Ιντλίμπ στα κρυφά Αμερικανοί αξιωματούχοι σε συνεννόηση με την Τουρκία.

Η Συρία τόνισε ότι η παράνομη διείσδυση των Αμερικανών αξιωματούχων στα εδάφη της Συρίας στο Idleb επιδεικνύει την αλήθεια ότι η αμερικανική κυβέρνηση θεωρεί ότι είναι πάνω από το διεθνές δίκαιο και τους χάρτες των Ηνωμένων Εθνών.

Μια επίσημη πηγή του υπουργείου Εξωτερικών είπε στο πρακτορείο SANA ότι η παράνομη διείσδυση αρκετών αξιωματούχων των ΗΠΑ στα εδάφη της Συρίας στην επαρχία Idleb είναι μόνο μια επίδειξη του γεγονότος ότι η αμερικανική κυβέρνηση θεωρεί ότι είναι πάνω από το διεθνές δίκαιο και Χάρτες των Ηνωμένων Εθνών που υπογραμμίζουν το σεβασμό της κυριαρχίας των κρατών και της μη παρέμβασης στις υποθέσεις τους.

Η πηγή πρόσθεσε ότι αυτή η κίνηση των ΗΠΑ που έγινε σε συνεννόηση με το τουρκικό καθεστώς αποκαλύπτει και επιβεβαιώνει τον καταστροφικό ρόλο των ΗΠΑ στην υποστήριξη της τουρκικής επιθετικότητας και στην περιπλοκή της κατάστασης στη Συρία, καθώς και στις προσπάθειες των ΗΠΑ να καλύψουν τα εγκλήματα του τρομοκρατικών ομάδων και να αποτρέψουν την πλήρη εξάλειψή τους μετά τις επιτόπιες νίκες που επιτεύχθηκαν από τον Συριακό Αραβικό Στρατό.

Η πηγή ανέφερε ότι η Αραβική Δημοκρατία της Συρίας καταγγέλλει και καταδικάζει με απόλυτους όρους τη ληστρική συμπεριφορά της της αμερικανικής κυβέρνησης και του τουρκικού καθεστώτος, υποστηρίζοντας ότι δεν προκαλεί έκπληξη η διείσδυση των Αμερικανών αξιωματούχων με αυτόν τον τρόπο, αφού προσέφεραν κάθε είδους υποστήριξη στις τρομοκρατικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς τους στη Συρία, με καταφανή παραβίαση όλων των ψηφισμάτων του ΟΗΕ σχετικά με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Άσαντ: Ο Ερντογάν ενεργεί υπό τις εντολές των Αμερικανών

«Από στρατιωτική άποψη πρώτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι το Ιντλίμπ. Είναι προφανές ότι ο Ερντογάν έριξε εκεί όλες του τις στρατιωτικές δυνάμεις, προφανώς με υπόδειξη των Αμερικανών. Ως προς αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία, επειδή μετά την απελευθέρωση του Ιντλίμπ, στόχος μας είναι η απελευθέρωση των ανατολικών περιοχών.
Έχω επανειλημμένα δηλώσει ότι το Idlib από στρατιωτική άποψη είναι ένα προηγμένο προγεφύρωμα. Έκαναν κάθε προσπάθεια να αποτρέψουν την απελευθέρωσή του, έτσι ώστε να μην μπορούμε να προχωρήσουμε ανατολικά.
Αλλά παράλληλα, για να μην διεξάγουμε πόλεμο στις ανατολικές περιοχές, είμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους που ζουν εκεί. Η αμερικανική κατοχή προκαλεί την οργή και τη δυσαρέσκεια τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Συρίας, σε συνέντευξή του που θα μεταδοθεί ολόκληρη την Πέμπτη από το ρωσικό δίκτυο “Россия 24”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ