16/09/2021

Ο Τούρκος ΥΠΕΣ με ελικόπτερο πάνω από τα ελληνοτουρκικά σύνορα -Ενισχύονται οι τουρκικές δυνάμεις, συνεχίζονται τα fake news!

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλου βρέθηκε στα ελληνοτουρκικά σύνορα, ή για την ακρίβεια, πάνω από αυτά, καθώς πέταξε με ελικόπτερο στην Αδριανούπολη για να “μελετήσει” όπως αναφέρει στο twitter, τα σύνορα Τουρκίας-Ελλάδας.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα ο καταυλισμός που στήνουν οι Τούρκοι για τους μετανάστες…

Λίγο αργότερα, έκανε και δηλώσεις, συνεχίζοντας τη διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά της Ελλάδας και ανακοινώνοντας την ενίσχυση των τουρκικών δυνάμεων στα σύνορα στην επαρχία της Αδριανούπολης.

“Η Τουρκία αποστέλλει 1000 Αστυνομικούς των Ειδικών Επιχειρήσεων πλήρως εξοπλισμένους στα ελληνικά σύνορα για να αποτρέψει τις παράνομες επαναπροωθήσεις… Τουλάχιστον 164 πρόσφυγες έχουν νοσηλευθεί στην Τουρκία, αφού οι Έλληνες συνοριοφύλακες χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και σφαίρες εναντίον τους”, είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε τη διασπορά της προπαγάνδας: “Η Ελλάδα ευχαρίστως δέχθηκε 7.300 οπαδούς του FETO πέρυσι και 7.600 πρόπερσι”, ενώ κατηγόρησε και την Ευρώπη για μια ακόμη φορά, ότι “επιτρέπει στην Ελλάδα να καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν μιλά όταν αυτό σημαίνει ότι αγρότες παίρνουν στα χέρια τους όπλο και πυροβολούν”.

Πρόσθεσε πως η ελληνική πλευρά είναι αυτή που πετά δακρυγόνα και η τουρκική απλά απαντάει, ενώ ανέφερε ότι η Τουρκία δεν παραβιάζει το διεθνές δίκαιο!

Δύο μονάδες από το Ordu έχουν ήδη αναπτυχθεί στην συνοριακή πόλη της Αδριανούπολης.

.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ