18/09/2021

Η μυστηριώδης Λίμνη Τιουμέν και άλλες τοποθεσίες που δεν πάτησε ο άνθρωπος (βίντεο)

Λίγοι άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει, ότι δεν είναι πολλά τα μέρη στον πλανήτη που δεν έχουν υποστεί ακόμη ανθρώπινη παρέμβαση και διατηρούν ακόμη την άγρια φύση τους.

Πολλά από αυτά τα μέρη είναι τόσο απομονωμένα και μη προσβάσιμα, που χρειάζεται πολύς χρόνος, προσπάθεια και εξαιρετικές ικανότητες, για να τα πλησιάσουμε. Όμως θα μου πείτε κάτσε ρε φίλε πως δεν έχει πάει ο άνθρωπος κ εσύ θα μας τα δείξεις;

Τα περισσότερα είναι γνωστά από αεροφωτογραφίες και έχουν μια εκθαμβωτική ομορφιά. Και ο λόγος που είναι τόσο εντυπωσιακά είναι ακριβώς, επειδή ο άνθρωπος δεν έχει επέμβει ακόμη.

Λίμνη Τιουμέν

Η ακριβής τοποθεσία αυτής της μυστηριώδους λίμνης παραμένει άγνωστη.

Μερικοί υποστηρίζουν, ότι βρίσκεται κοντά στην περιοχή Τιουμέν της Ρωσίας. Πως μπορεί να υπάρχει τόσο βαθιά χωμένη μέσα στο δάσος; Κανείς δεν ξέρει… Το Tyumen περιβάλλεται από αρκετές λίμνες γύρω του και πολλά δέντρα. “η δασική λίμνη” είναι όμως μια περιοχή που δεν έχει εντοπιστεί και παραμένει άγνωστη η τοποθεσία της.

Η φωτογραφία δε ξέρουμε από που προέρχεται και πως κυκλοφόρησε στο ίντερνετ. Πολλοί είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται να την εντοπίσουν και να την εξερευνήσουν όμως απ ότι λέγεται μόνο οι γηραιοί κάτοικοι του Τιουμεν γνωρίζουν την μυστική της τοποθεσία.

.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wJW0te9q1ek&w=711&h=400]

Lab of Mystery

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ