Ο πρώτος που δήλωσε ρητώς, οραματίστηκε και επέτυχε να ταυτιστούν τα σύνορα της Ελλάδος με τα σύνορα της Ευρώπης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια: Πρώτα την διακωμωδούν. Μετά την πολεμούν. Και στο τέλος οι ίδιοι που το έκαναν, την θεωρούν αυτονόητη!

Αυτό που έγραφε ο μεγάλος Γερμανός φιλόσοφος Σοπενχάουερ 200 χρόνια πριν, βρίσκει την απόλυτη εφαρμογή του στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Σχεδόν για όλα τα θέματα που αφορούν την Ευρώπη, την ολοκλήρωση της, την ενότητα της, τις παθογένειες της, οι παρεμβάσεις του Προκόπη Παυλόπουλου, Οι αντιδράσεις που προκάλεσαν και η πλήρης αποδοχή τους στο τέλος, δικαιώνουν τον Σοπενχάουερ.

Για να μην ανοίγουμε πολλά θέματα, καθότι το θέμα των ημερών για το μεταναστευτικό, ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο πρώτος ευρωπαίος πολιτικός που ταύτισε τα σύνορα της Ελλάδος με τα σύνορα της Ευρώπης. Σε μία εποχή που κανένας δεν τολμούσε να το ισχυριστεί. Από τον Απρίλιο του 2015, τον Αύγουστο του 2015, σχεδόν σε κάθε δημόσια και διεθνή παρουσία του, υπενθύμισε προς πάσα κατεύθυνση ότι η Ευρώπη οφείλει στην Ελλάδα διότι τα Ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά. 

img 2930

Θυμάστε βέβαια την ειρωνεία που μετεξελίχθηκε σε πολεμική όταν ο Προκόπης Παυλόπουλος εξέφραζε αυτές τις θέσεις. Και όμως, σήμερα ο καθένας αντιλαμβάνεται πως εάν ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν είχε κάνει αυτόν τον αγώνα, σήμερα η θέση της Ελλάδας θα ήταν απείρως χειρότερη. Γι’ αυτό όλοι αυτοί που έπαιξαν ηθελημένα η άθελα το σκοτεινό σχέδιο του Ερντογάν και των παραδοσιακών ακροδεξιών συμμάχων του στην Ευρώπη, θα απολογηθούν απέναντι στην ιστορία. Η οποία έχει γράψει όμως ήδη τις παρεμβάσεις του Προκόπη Παυλόπουλου στις χρυσές σελίδες του πραγματικού πατριωτισμού και όχι της μειοδοτικής εθνοκαπηλείας.

img 2931

Σήμερα πλέον, η ύλη θέσεις που εξέφρασε, είναι επίσημη ευρωπαΐκή πολιτική: Ο σπόρος του Προκόπη Παυλόπουλου φυτρώνει πλέον στην Ευρωπαϊκή Ένωση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ