22/09/2021

Αντί να απογειωθούμε, καταρρεύσαμε.

img 2936

Επιστροφή στον εφιάλτη των πρώτων μηνών της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου.

Αναπτυξιακή καθίζηση στην ελληνική οικονομία το τέταρτο τρίμηνο του 2019 δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Κατάρρευση που συνεχίζεται και με το νέο έτος όπως όλα δείχνουν, αφού αυτή τη στιγμή το ελληνικό χρηματιστήριο κατακρημνίζεται σπάζοντας ακόμα και το φράγμα των 700 μονάδων.

Αυτό αποδεικνύει ότι όποια κυβερνήση ρίχνει βάρος στην επικοινωνία και την βιτρίνα και όχι στην ουσία της πολιτικής, καταστρέφει την πατρίδα. Όπως έγινε με την διθυραμβική εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου το 2009 που κατέστρεψε την Ελλάδα. Δυστυχώς και αυτή κυβέρνηση προτίμησε να επενδύσει πακτωλούς χρημάτων αλλά και θέσεις εξουσίας, σε επικοινωνεί ο λόγος και εταιρείες δημοσίων σχέσεων. Με αποτέλεσμα αντί να κοιτάξουμε να φέρουμε προκοπή και ανάπτυξη στη χώρα, να παρουσιάζουν το μαύρο – άσπρο.

Και όπως γράφαμε 10 χρόνια πριν, η σοβαρή επενδυτές, αυτοί που φέρνουν πραγματικά χρήματα, δημιουργούν και προσφέρουν στην πραγματική οικονομία και την κοινωνία, δεν μπορούν να επενδύσουν σε ένα περιβάλλον που θυμίζει υβρίδιο της Κολομβίας και της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου. Σε τέτοιες χώρες έρχονται μόνο οι μεγαλοαπατεώνες όπως τους είχαμε ζήσει και το 2010. Ας ελπίσουμε τα υγιή στοιχεία που έχουν απομείνει στην αστική παράταξη, την μόνη παράταξη που έχει φέρει πραγματική ανάπτυξη στην μεταπολίτευση, να επαναστατήσουν και να απαιτήσουν ολική αλλαγή όχι μόνο στο μίγμα αλλά και στην ουσία της πολιτικής της παρούσας κυβέρνησης. Αλλιώς, η χρεοκοπία που έρχεται θα είναι και η τελειωτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ