20/09/2021

Οι άψογοι χειρισμοί στον Έβρο αποτελούν τεράστιο όπλο στα χέρια του Μητσοτακη για να προχωρήσει σε πρώρες εκλογές. Είναι όμως έτσι;

Μετά το πραγματικά τεράστιο φιάσκο με τα ΜΑΤ στα νησιά που έδερναν τους πολίτες που αντιδρούσαν στις κλειστές δομές και έδειχνε ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο της κυβέρνησης ήρθε ο Εβρος όπου χάρη στην οξυδέρκεια και την πλήρη ετοιμότητα  των ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή η Ελλάδα κατάφερε κάτι πραγματικά τεράστιο, να αντέξει σε μια πρωτογνωρη, υποκινούμενη από την Τουρκια εισβολή.

Η πραγματικη νίκη της Ελλάδας φυσικά και δεν είναι κατά των ανθρώπων αυτών που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα από όπου και αν προέρχονται αλλά είναι κατά του σχεδίου του Ερντογαν για κατάρρευση των συνόρων μας και της χώρας μας.

Στην κυβέρνηση λοιπόν υπάρχει ένας υπέρμετρος ενθουσιασμός για το έως τωρα αποτέλεσμα. Ο ενθουσιασμός όμως δεν είναι πάντα ο σωστός σύμβουλος.

Συμβουλοι του πρωθυπουργού φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το σενάριο των πρόωρων εκλογών σε εύλογο χρόνο μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με την Τουρκια ώστε να καρπωθεί ο Μητσοτάκης τα ωφέλη των τελευταίων ημερών.

Μαλιστα κάποιοι κάνουν και σενάρια για αυτοδυναμία Μητσοτακη και με την απλή αναλογική καθώς η εθνική ομοψυχία θα μπορούσε να μετατραπεί και σε ψήφους προς τη ΝΔ σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που αλλά λέει ο Τσιπρας που έχει εμφανίσει μεν μια υπεύθυνη πατριωτική εικόνα στις συνεντεύξεις του αλλά άλλα κάνουν τα στελέχη και οι βουλευτές του που εμφανίζονται να παίρνουν θέσεις ενάντια στις προσπάθειες των ελληνικών δυνάμεων στον Έβρο να κρατήσουν τη χώρα προστατευμένη.

Μήπως όμως  το καλύτερο είναι εχθρός του καλού; Και καμία φορά οι νίκες όσο μεγάλες και αν είναι δεν κρατάνε για πολύ; Για αυτό απαιτείται πρώτα από όλα σύνεση και ομοψυχία να κρατηθεί η Ελλάδα και μετά τα κόμματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ