23/09/2021

ΒΙΝΤΕΟ – Τουρκικός πανικός; Προκαλούν όπως μπορούν σε στεριά και θάλασσα μπας και “τσιμπήσουν” οι Έλληνες!

Η τουρκική προπαγάνδα ξεβρακώνεται όσο περνούν οι μέρες – Συνεχείς προκλήσεις στον Έβρο με ρίψεις χημικών από την τουρκική πλευρά, ενώ και στη θάλασσα η τουρκική ακτοφυλακή παρενοχλεί με επικίνδυνους ελιγμούς ελληνικά σκάφη – Η σθεναρή στάση της Ελλάδας εξοργίζει την Τουρκία – Τα ΕΚΑΜ η απάντηση στους 1000 αστυνομικούς της ειδικής μονάδας του Ερντογάν

Υπάρχουν όλα καταγεγραμμένα, όσο κι αν λένε τα δικά τους στην Τουρκία. Κάποια στιγμή τα fake news καταρρέουν και η πραγματικότητα εκθέτει τα σχέδια του σουλτάνου.

Νέος γύρος έντασης ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής στον Έβρο, με την τουρκική πλευρά να εκτοξεύει χημικά και καπνογόνα. Νωρίτερα, είχαμε ρίψεις χημικών από την τουρκική πλευρά, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν και προσπάθειες φθοράς στον φράχτη από άτομα που βρίσκονταν συγκεντρωμένα μπροστά σ’ αυτόν.

Στη θάλασσα, καταγράφηκε προκλητική παρενόχληση ελληνικού σκάφους από την τουρκική ακτοφυλακή.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε σε μήκος 30 χιλιομέτρων, κυρίως στην περιοχή Πέταλο Εβρου, θα εκτείνεται ο νέος φράχτης που θα κατασκευάσει η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να υπάρχει πλήρης αποτροπή της εισόδου των υποκινούμενων από την Τουρκία.

Επίσης, αποφασίστηκε η αποστολή στην περιοχή νέες ομάδες των ΕΚΑΜ ως «απάντηση» στους 1000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας.

[wpvideo qdEDg9L3]

[wpvideo pcVmGTB7]

[wpvideo 9sDhJ157]

[wpvideo p0hepDvE]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QwnvDmt1TDE&w=711&h=400]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0M-c_e-g8xM&w=680&h=400]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ