ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ “ACADEMICIAN” ΥUKSEL HOS #fakeTurkishPropaganda #turkishpropaganda

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tούρκος ακαδημαϊκός επιτίθεται σε Έλληνες χρήστες του twitter ζητώντας δημόσια απ τους ακολούθους του να τους αναφέρουν ψευδώς για ευαίσθητο περιεχόμενο και να τους ρίξουν τον λογαριασμό επειδή όπως τους λέει είναι “εχθροί της Τουρκίας”.

Που πρέπει να ψεύδεται να προπαγανδίζει κ να εγκληματεί ανενόχλητα κ χωρίς αντίλογο γιατί όπως όλοι ξέρουμε είναι κ πολύ “δημοκρατική” εκτός από πολιτισμένη κ φιλάνθρωπος χώρα…

keimeno turkish hos
keimeno turkish hos1

Ο Ακαντεμίσιαν Yuksel Hos

keimeno turkish hos2

συνελήφθη την πρώτη Μαρτίου να έχει αναρτήσει τουι που να υποδεικνύει στους μετανάστες τα πιο αδύναμα σημεία στον φράχτη του Εβρου κ να τους δίνει οδηγίες πού να κατευθυνθούν.

keimeno turkish hos3

χρησιμοποιώντας ως αποδεικτικά στοιχεία φωτογραφίες του 2015 απ τα Ουγγρικά σύνορα (για τα οποία η Ουγγαρία φυσικά δεν καταγγέλθηκε ποτέ)

keimeno turkish hos4
keimeno turkish hos5

Φυσικά υπήρξε αντίδραση κ για τις οδηγίες κ για τις ψεύτικες καταγγελίες.

keimeno turkish hos6

Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του “academician” ο οποίος με την τουρκική ακαδημαϊκή του αχρειότητα κ με την αλαζονεία αυτού για τον οποίον τα εγκλήματα είναι δόξα κ τιμή, απάντησε “Σε δυο μέρες έφτασαν τις 55.000 κ άλλες 845.000 είναι στο δρόμο. Τουλάχιστον θα δοκιμάσεις καλή ποιότητα μπακλαβά κ διαφορα είδη κεμπάμπ. Μετανάστευση σημαίνει πλουραλισμός. Απόλαυσε.”

keimeno turkish hos7

Σήμερα κάλεσε δημόσια όλο το ακαδημαϊκό του σκυλολόι που τον ακολουθεί, να κάνει ψευδείς αναφορές στο τουίτερ για να μην ενοχλούν οι Έλληνες χρήστες την τουρκική προπαγάνδα.
Φυσικά οι λογαριασμοί έπεσαν άμεσα.
Μόνο τους πράκτορες της ΜΙΤ που παριστάνουν τα στελέχη του ΥΠΕΞ κ διασπείρουν fake news κ κάνουν προπαγάνδα δεν ρίχνει το τουίτερ…

keimeno turkish hos8
keimeno turkish hos9

keimeno turkish hos10

Παρακαλώ γνωστοποιείστε

Helen Protopapa

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ