Αδιανόητο να διώκονται οι κάτοικοι της Λέσβου, που κρατούν τις Θερμοπύλες της Ελλάδας και του ανθρωπισμού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επειδή μάλλον κάποιοι στην κυβέρνηση δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, αυτό τουλάχιστον θέλουμε να ελπίζουμε γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι το κάνουν με σχέδιο, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η Λέσβος αποτελεί πρώτο στόχο της Τουρκίας. Και όχι στόχο φιλοσοφικό, αλλά στρατιωτικό.

Η κυβέρνηση λοιπόν ήδη έχει κάνει ένα ατόπημα, ελπίζουμε λόγω ανικανότητας και όχι δόλου. Να πενταπλασιάσει τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στο νησί μέσα σε λίγους μήνες. Έκανε δεύτερο ατόπημα στέλνοντας δυνάμεις ασφαλείας να κάνουν απόβαση στο νησί και να συγκρουστούν με κατοίκους.

Τρίτο ατόπημα δεν επιτρέπεται. Και μιλάμε φυσικά για τις διώξεις κατά κατοίκων για κωμικούς λόγους, μόνο που η κατάσταση δεν προσφέρεται για αστεία.

Αυτό πρέπει αμέσως να αναιρεθεί με κάθε τρόπο. Δεν μπορείς να εκβιάζεις αυτούς τους ανθρώπους που κράτησαν τις Θερμοπύλες του ανθρωπισμού απέναντι στους κατατρεγμένους πρόσφυγες, και τώρα κρατούν τις Θερμοπύλες του ελληνισμού απέναντι σε ισλαμοφασίστες και τούρκους.

Επαναλαμβάνουμε, η Λέσβος αποτελεί πρώτο τουρκικό στόχο. Δεν μπορεί λοιπόν η κυβέρνηση να την μετατρέπει σε νέα Κύπρο. Εάν δεν πιστεύει τα δικά μας λόγια, ας αναζητήσει την σχετική αναφορά του αείμνηστου στρατηγού Γρυλλάκη, προς τον πατέρα του, αείμνηστου Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ