Νέα μεταβολή του καιρού -Βροχές σε όλη τη χώρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα μεταβολή του καιρού αναμένεται τη Δευτέρα 09/03 σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Αναλυτικά, βροχές θα σημειωθούν από την αρχή του εικοσιτετράωρου στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, οι οποίες από το πρωί θα επεκταθούν και στο Αιγαίο και κατά τόπους θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Καταιγίδες αναμένονται κυρίως στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές.

Στους χάρτες που ακολουθούν παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχές / καταιγίδες) που αναμένεται από τη νύχτα της Κυριακής 08/03 προς Δευτέρα 09/03 έως το μεσημέρι της Δευτέρας 09/03 (επάνω) και από το μεσημέρι έως το βράδυ της Δευτέρας 09/03 (κάτω).

hartis meteo8

hartis meteo9

Στην Αττική αναμένονται βροχές που από το πρωί έως το απόγευμα θα είναι κατά περιόδους ισχυρές. Τις ίδιες ώρες υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων. Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως θα στραφούν σε δυτικούς έως βορειοδυτικούς 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ από το απόγευμα όμως θα παρουσιάσουν εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Στο σχετικό χάρτη φαίνονται οι περιοχές όπου ο άνεμος θα ξεπεράσει τα 7 μποφόρ.

hartis meteo10

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η μέγιστη τιμής της δεν θα ξεπεράσει τους 16-18 βαθμούς στη Θράκη και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τους 14-16 στα δυτικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη, και τους 12-14 στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ