EKTAKTO COVID-19: Όλη η Ιταλία σε καραντίνα ανακοίνωσε ο Κόντε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια μέρα μετά το lockdown του βορρά της Ιταλίας για τον κοροναϊό, ο πρωθυπουργός Giuseppe Conte έβαλε ολόκληρη τη χώρα σε καραντίνα, περιορίζοντας τις μετακινήσεις και απαγορεύοντας τις δημόσιες συγκεντρώσεις.

Την άνευ προηγουμένου κίνηση ανακοίνωσε ο Ιταλός Πρωθυπουργός αργά τη Δευτέρα. Η απόφαση ήρθε καθώς ο αριθμός των θανάτων από κορωναϊό στη χώρα αυξήθηκε κατά 100 για δεύτερη συνεχή ημέρα, από 366 σε 463, ενώ ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε από 7.375 σε 9.172.

Οι περιορισμοί για το ξέσπασμα του κοροναϊού θα τεθούν σε ισχύ την Τρίτη το πρωί, είπε ο Conte. Περιλαμβάνουν μια γενική απαγόρευση σε οποιεσδήποτε δημόσιες συγκεντρώσεις, αθλητικές εκδηλώσεις και περιορισμό της κυκλοφορίας σε όλη την Ιταλία.

Οι πολίτες καλούνται να μείνουν στα σπίτια τους εκτός αν χρειάζεται να πάνε στην εργασία τους ή λόγω έκτακτης ανάγκης. Παρά τους περιορισμούς, οι δημόσιες συγκοινωνίες θα συνεχίσουν να λειτουργούν, δήλωσε ο πρωθυπουργός

Η παύση των σχολείων και των πανεπιστημίων σε ολόκληρη τη χώρα επεκτάθηκε στις 3 Απριλίου.

Όσο για τον ξεσηκωμό στις ιταλικές φυλακές, τόνισε: “Από αύριο θα διανείμουμε 100.000 μάσκες στις φυλακές, όπου έχουν εγκατασταθεί 80 προκαταρκτικές σκηνές για την ανίχνευση του κοροναϊού στις φυλακές”.

.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ