Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Στην ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ για Κορονοϊό κι ο Κώστας Σημίτης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λόγω της ηλικίας του πήρε μέτρα ώστε να μην έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο ώστε να αποφύγει τυχόν μόλυνσή του από τον Κορονοϊο. Ακύρωσε όλα τα ραντεβού του και δύο ομιλίες που προετοίμαζε αυτό το διάστημα, οι οποίες ματαιώθηκαν λόγω του κορονοϊού.

Δύο προγραμματισμένες ομιλίες ακύρωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης λόγω του κορονοϊού. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σημίτης ετοιμαζόταν να μιλήσει για τα ευρωπαϊκά ζητήματα, τα οποία γνωρίζει καλά, στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών που ήταν να την Πέμπτη στη Φωκίδα αλλά αναβλήθηκε μετά την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που αναβάθμισε την εκτίμηση κινδύνου του κορονοϊού σε «πολύ υψηλή». Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη στην ιστοσελίδα του συνεδρίου αναφέρεται πως «θα ανακοινωθεί σύντομα».

Η δεύτερη παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα γινόταν σε περίπου μια εβδομάδα στην Προγραμματική – ιδεολογική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Αλλαγής όπου θα μιλούσε για το μέλλον της σοσιαλδημοκρατίας εντός και εκτός συνόρων. Μάλιστα θα ήταν ένας από τους ελάχιστους ομιλητές μετά την πρόεδρο του κόμματος Φώφη Γεννηματά. Ακόμη και αυτή η εκδήλωση όμως αναβλήθηκε λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού και υπό το φόβο περαιτέρω επέκτασής του.

simitis 1

Όπως τονίζεται και στη σχετική ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη, «η αναβολή που το αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης του Κινήματος μας για την προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει, δίνει σε όλους μας την δυνατότητα να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση τη δουλειά μας για την πραγματοποίηση μιας Συνδιάσκεψης που θα αποτελέσει σταθμό στην διαμόρφωση της ισχυρής, αυτόνομης σύγχρονης, ιδεολογικής και πολιτικής μας ταυτότητας». Το πότε ακριβώς θα πραγματοποιηθεί παραμένει και σε αυτήν την περίπτωση ακόμη άγνωστο.

kinal 2 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ