COVID-19: Σε απομόνωση ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντε Σάσολι δήλωσε την Τρίτη ότι θα παραμείνει αυτοαπομονωμένος στο σπίτι του στις Βρυξέλλες ως προφύλαξη, αφού ταξίδεψε στην Ιταλία το Σαββατοκύριακο.

Ο Ιταλός Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ανακοίνωσε ότι θα εργαστεί από το σπίτι του στις Βρυξέλλες, αφού πρόσφατα επέστρεψε από επίσκεψη στην Ιταλία. “Αποφάσισα αφότου βρέθηκα στην Ιταλία το τελευταίο Σαββατοκύριακο, ως προφύλαξη, να ακολουθήσω τα αναφερόμενα μέτρα και να ασκήσω τη θέση μου ως πρόεδρος από το σπίτι μου στις Βρυξέλλες για 14 ημέρες, όπως υποδεικνύει το πρωτόκολλο υγείας”, δήλωσε.

“Το Κοινοβούλιο θα συνεχίσει να εργάζεται για την άσκηση των καθηκόντων του. Κανένας ιός δεν μπορεί να εμποδίσει τη δημοκρατία”, δήλωσε ο Ιταλός.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε τη Δευτέρα να συρρικνώσει τη μηνιαία συγκέντρωσή του λόγω ανησυχιών ότι εκατοντάδες βουλευτές που θα κάθονται μαζί θα μπορούσαν να διαδώσουν τον κοροναϊό, δήλωσε αξιωματούχος.

Η σύνοδος της Ολομέλειας είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Στρασβούργο της Γαλλίας, αλλά αυτό ακυρώθηκε λόγω ανησυχιών ότι τα ταξίδια θα αυξήσουν τους κινδύνους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ