ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ το ΔΝΤ στην Ελλάδα; Τι θα κάνετε κ.Μητσοτάκη; [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με την υπογραφή του ΓΑΠ

Δεν έχουν τέλος οι δηλώσεις που δείχνουν ότι υπάρχει ανησυχία για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας. Η Ελληνική οικονομία είχε μπει σε τροχιά ανόδου και για πρώτη φορά υπήρχε απόθεμα 37δις στην νέα κυβέρνηση, η οποία παρέλαβε γεμάτα Ταμεία και 7 μόλις μήνες έχουν καταρρεύσει τα πάντα. 

Ο πληθωρισμός ανεβαίνει σε βασικά είδη, η ανάπτυξη μειώθηκε στο 1% το τρίμηνο του 2019 που κυβερνούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σε 40 μέρες αρχίζουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΝΤ KYRIAKOS MITSOTAKIS IMF
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΝΤ KYRIAKOS MITSOTAKIS IMF

Θεόδωρος Σκυλακάκης υφυπουργός Οικονομικών: Είμαστε ένα βήμα πριν το ΔΝΤ όπως το 2008 

«Ζούμε σε ένα περιβάλλον διαρκούς αβεβαιότητας, με τις αγορές να έχουν προεξοφλήσει κρίση ανάλογη αυτής του 2008», ανέφερε ο κ. Σκυλακάκης.
Σχετικά με το κυβερνητικό πλάνο για μειώσεις φόρων, ο κ. Σκυλακάκης δήλωσε ότι πρέπει πρώτα να περάσουμε την κρίση, τώρα μας έρχεται ένας μετεωρίτης, θα πρέπει πρώτα να βρούμε την έκταση του φαινομένου και «αν δεν βλέπουμε το φως της εξόδου, δεν μπορούμε να μετρήσουμε το κόστος».
https://www.dailymotion.com/video/x7sm8og

Πάμε ΔΝΤ; Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν βγαίνουν οι δημοσιονομικοί στόχοι» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ελληνογερμανικό Οικονομικό Φόρουμ
«Είναι ξεκάθαρο ότι το 2020 θα είναι διαφορετικό από ό,τι προβλέπαμε. Και οι δημοσιονομικοί στόχοι που τέθηκαν σε άλλη συγκυρία, ενδεχομένως να μην μπορούν να επιτευχθούν. Αυτή είναι μια πραγματικότητα την οποία όλοι πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και αυτή τη φορά πρέπει δημοσιονομικά και οικονομικά να αντιδράσουμε γρήγορα προκειμένου να μην αφήσουμε αυτή την οικονομική κρίση να μας θυμίσει παλιές κακές εποχές»
https://www.dailymotion.com/video/x7sm8rk
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ