ΑΥΤΟΣ συγκρίνει την Ελλάδα με τους Ναζί! ΑΥΤΟΣ! (βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Δεν έχει καμία διαφορά αυτό που έκαναν οι Ναζί, με τις εικόνες από τα ελληνικά σύνορα. Ότι κάνουν εκεί, το βλέπατε στα ναζιστικά στρατόπεδα… Οι Έλληνες, εξ ονόματος της Δύσης, ως μισθοφόροι της Δύσης… Γνωρίζουμε τις ελληνικές θηριωδίες από την ιστορία”! Αυτά ξεστόμισε ο Ερντογάν σήμερα, συνεχίζοντας το μπαράζ των παρανοϊκών δηλώσεων κατά της Ελλάδας.

Ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας σε συνεδρίαση του ΑΚΡ συνέχισε να θρέφει τη φλόγα των προκλήσεων, των απειλών, των εκβιασμών και των χυδαιοτήτων κατά της Ελλάδας -και όχι μόνο.
“Περίπου 150 χιλιάδες άνθρωποι έχουν κατευθυνθεί προς την Ελλάδα, από όπου τώρα προσπαθούν με βίαιους τρόπους να τους στείλουν πίσω… κανείς δεν λέει τίποτα στην Ελλάδα, η οποία διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με τις επιθέσεις που κάνει κατά των προσφύγων. Είναι βάρβαρο να πυροβολείς ανθρώπους που θέλουν να σώσουν τη ζωή τους και να φροντίσουν για το μέλλον των παιδιών τους”.
Κατά την ομιλία του ο Ερντογάν πρόβαλε με προτζέκτορα, βίντεο και εικόνες από τα επεισόδια στα ελληνοτουρκικά σύνορα, κάνοντας την δική του προπαγάνδα για άλλη μια φορά.
.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Ecbj3NXNSI0&w=711&h=400]
.
Ο Ερντογάν συνέχισε τις απειλές του να στείλει περισσότερους πρόσφυγες στην Ευρώπη, δηλώνοντας ότι η σημερινή πολιτική θα παραμείνει ανέπαφη έως ότου εκπληρωθούν όλα τα αιτήματα της Τουρκίας από την ΕΕ.
“Προέβλεψε” επίσης ότι η ροή προσφύγων δεν θα περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά θα αυξηθεί και θα επεκταθεί σε όλη τη Μεσόγειο.
με στοιχεία από hurriyet, euronews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ