ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΚΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

…ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙ, ΠΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ, ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Δηλώνει ο ξεδιάντροπος ανάμεσα στα άλλα γκαιμπελικά του ψέματα (Καλός δάσκαλος τους ήταν ο αρχιψεύτης ΝΑΖΙ Γκαίμπελ και …μέχρι σήμερα μιμούνται και αυτό και τον Χίτλερ, που τους υμνούσαν στο ΒΠΠ. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ….)…… Έλεγε ο προπαγανδιστής Γκαίμπελ…..στα χίλια ψέματα που θα λες, έστω ένα ο κόσμος πιστέψει …κέρδος θα είναι…
«Δεν έχει καμία διαφορά αυτό που έκαναν οι Ναζί, με τις εικόνες από τα ελληνικά σύνορα. Ότι κάνουν εκεί, το βλέπατε στα ναζιστικά στρατόπεδα… Οι Έλληνες, εξ ονόματος της Δύσης, ως μισθοφόροι της Δύσης… Γνωρίζουμε τις ελληνικές θηριωδίες από την ιστορία»! Αυτά ξεστόμισε ο Ερντογάν, συνεχίζοντας το μπαράζ των παρανοϊκών δηλώσεων κατά της Ελλάδας.
Όποιος δεν ντρέπεται ο κόσμος είναι δικός του…. Και όποιος είναι ξεδιάντροπος μια μάσκα να φορά για να μην τον βλέπουν οι άνθρωποι, αλλά και μια ομπρέλα να κρατά, Χειμώνα, Καλοκαίρι, κακό καιρό, καλό καιρό για να μην τον βλέπει ούτε ο Θεός…..Και τον κακό του τον καιρό!!!!! ( Παράφραση από αρχαίο γνωμικό.)
keimeno antonas hitler
Τούρκοι μετά βδελυγμίας πλέον η Διεθνής κοινότητα σας αντιμετωπίζει και για τις πράξεις σας και για τα ψέματα σας Λέγοντας όλα αυτά τα ψέματα κατά της Ελλάδας…η μύτη σας έχει μεγαλώσει περισσότερο και από την μύτη του ψευτάκου ΠΙΝΟΚΙΟ…..
ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΣΦΑΓΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ… ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ. ΟΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΛΑΩΝ….ΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ,,,,, ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΗ ΑΠΙΣΤΗ ΠΟΡΝΗ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΤΟΥΣ ….ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΙΘΟ ΤΩΝ ΔΑΝΑΙΔΩΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ….. ΟΙ ΕΥΛΑΒΕΙΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΣΟΥΝΝΙΤΕΣ ΣΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΒΡΕΚΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ *ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ…. ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ,,,,, ΑΧΝΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ,,,,,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ….ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΡΜΕΝΙΟΙ, ΑΣΣΥΡΙΟΙ, ΚΟΥΡΔΟΙ….ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ…..
Ναι, αυτός είναι ο λαός που επιδιώκει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά δεν παύει ούτε τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας αλλά και ούτε έχει παύσει να ονειρεύεται αναβίωση της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της *ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…..
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ….
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑΣ, ΑΡΜΕΝΙΑΣ, ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΣΟΥΗΔΙΑΣ, ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΔΟΥΜΑΣ, ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ κ.ά,π.
ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2007 Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ – ASSOCIATION OF GENOCIDE SCHOLARS IAGS ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ…
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΛΙΟΥ 2019 ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ, ΧΑΛΔΑΙΟΥΣ, ΣΥΡΟΥΣ, ΑΡΑΜΑΙΟΥΣ, ΜΑΡΒΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚ. 2019.
ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΟ 1974 Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ….
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΦΑΞΕ ΑΘΩΟΥΣ ….ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ….ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΣΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΘΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ …ΕΝΟΧΟΙ….. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΙΔΩΣ ….ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΙΣΩΣ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑ…..
*ΚΟΡΑΝΙ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΕΜΙΝΕ.
Και επ΄ ευκαιρία αναφέρω ότι τόσον ο Ερντογάν, όσο και η γυναίκα του Εμινέ ειναι πιστοί φανατικοί οπαδοί ( Σαλαφιστές) των εντολών του Μωάμεθ περί επιβολής του Ισλάμ δια πυρός και σπάθης, γενοκτονιών και άλλων αιμοβόρων συνώνυμων. Η ερμηνεία της λέξης Ισλαμ σημαίνει υποταγή και έχει διφορούμενη έννοια ……Υποταγή των πιστών Μουσουλμάνων στο θεό τους, αλλά και Υποταγή όλου του κόσμου στον Αλλαχ με τα 99 ονόματα και το Ισλάμ….Και ο νοών νοείτω…….
Και περί εντολών Μωάμεθ….Κοράνι 33.26. Και εκείνους τους ανθρώπους του βιβλίου (Βίβλου) Εβραίους και Χριστιανούς, που τους βοήθησαν ( Τους άπιστους.) ο Αλλάχ τους έρριξε από τα φρούρια τους και έσπειρε τρόμο στις καρδιές τους..Σκοτώστε τους και πάρτε αιχμαλώτους…/ Κοράνι 9.29 Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ , μέχρις ότου πληρώσουν τον φόρο υποταγής και αισθάνωνται πλήρως καθυποταγμένοι…/Κοράνι 47.4 Επομένως όταν συναντάτε τους απίστους στη μάχη, τσακίστε τους λαιμούς τους και όταν τους έχετε πλήρως καθυποτάξει δέστε τους γερά….και άλλα μύρια..Ας μην συνεχίσω διότι και τα υπόλοιπα , περισσότερο αιμοβόρα και απάνθρωπα είναι….Επέλεξα τα πιο ήπια από αυτούσιο μεταφρασμένο Κοράνι….Στο τέλος θα αρχίσω και εγώ να απαγγέλλω στίχους του….
Εκτενέστερη αναφορά ντοκουμενταρισμένη Κεφ.7 του βιβλίου ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΥΠΡΟΣ. ( ΙΔΕ: Mεταφρασμένο Κοράνι στα Ελληνικά ή τι λέει το Κοράνι για τους άπιστους.)
Επαναλαμβάνω για να εμπεδωθεί ….τα πιο πάνω εδάφια του Κορανιού μαζί με άλλα παρόμοια η (κ.) Εμινέ ειδικά, αλλά και ο (κ.) Ερντογάν τα έχουν αποστηθίσει και τα απαγγέλλουν στις καθημερινές τους προσευχές….ΕΛΕΟΣ
*Γραφεται από σοβαρούς ιστορικούς ερευνητές, ότι τόσον οι Μογγόλοι όσον και οι νομάδες Τούρκοι και άλλες δεκάδες νομαδικές βάρβαρες φυλές κατάγονται από τους επίσης βαρβάρους προγόνους των …τους Ουράνιους Τούρκους ή γαλάζιους Τούρκους Gokturkier – Γκιοκτούρκοι, ένα συνοθύλεμα τυρανικών φυλών από την μεσαιωνική βαθύτερη Κεντρική Ασία με ηγέτη τον αιμοδιψή Μπουμίν ( Θάνατος 552μ.Χ.). Ως εκ τούτου όσοι διερωτάσθε, γιατί οι κόκκινοι από αίμα, σημερινοί Μωαμεθανοί Τούρκοι ωνόμασαν τελευταία την επιθετική τους άσκηση Γαλάζια Πατρίδα στο Αιγαίο, νομίζω δώθηκε η σχετική απάντηση. Μια απάντηση που εμπεριέχει πολλές ερμηνείες, διοτι οι *Γαλάζιοι Τούρκοι ήταν οι χερότεροι βάρβαροι επιδρομείς και αδίστακτοι σφαγείς ξένων λαών…Τα ευκόλως εννούμενα ας παραλειφθούν …Αυτονόητο το συμπέρασμα…
Και τέλος, διότι υπάρχουν και άλλα μύρια για τους αμετανόητους γείτονες Τούρκους, επαναλαμβάνω οτι με βαση ιστορικά στοιχεία η *καταγωγή των Τούρκων προέρχεται απο από την βαθύτερη Ανατολή όπου διαβιούσαν βάρβαρα και αρχέγονα σε σπηλιές, αχυροκαλύβες, τρώγλες…….ακόμη και σε δέντρα …
H κάθοδος τους από τον 5ο -6ο αιώνα μ.Χ. στην Μ. Ασία και κατά προέκταση στην Ευρώπη, από τότε σημαδεύτηκε με απεχθή εγκλήματα και γενοκτονίες κατά αδύναμων λαών…και συνεχίζει απτόητος ……με θράσος ….. ο λαός της οργής του θεού, χωρίς ιστορία και πολιτισμό…..
Οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού.
Μαρτίνος Λούθηρος, 1483-1546, Γερμανός θεολόγος, Μεταρρυθμιστή
Για τους Ρωμιούς της Πόλης οι Τούρκοι ήτανε ένα πράγμα ακαθόριστο… ένα πράγμα σα να λέμε… χολέρα, πλημμύρα, σεισμός… ένα τέτοιο πράγμα, οι Τούρκοι γενικά.
Μαρία Ιορδανίδου, 1897-1989, Η συγγραφέας της «Λωξάντρας»
Υπό την τυραννίαν του Οθωμανικού δεσποτισμού… κανένας, οποιασδήποτε τάξεως και θρησκείας, δεν είναι σίγουρος μήτε δια την ζωήν του, μήτε δια την τιμήν του, μήτε δια τα υποστατικά του.
Ρήγας Φεραίος, 1757-1798, Εθνομάρτυς
«Επαναστατική Προκήρυξις»
Η Τουρκία είναι ο μεγάλος ασθενής της Ευρώπης.
Τσάρος Νικόλαος Α’, 1796-1855, Ρώσος ηγεμόνας
(σε συνομιλία του το 1844 με τον Δούκα Ουέλλιγκτον)
Αυτή η χώρα πέρασε από τη βαρβαρότητα στην παρακμή, χωρίς να γνωρίσει τον πολιτισμό.
Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953
Δεν υπάρχει σημαία αρκετά μεγάλη για καλύψει την ντροπή να σκοτώνεις αθώους ανθρώπους.
Howard Zinn, 1922-2010, Αμερικανός ιστορικός
keimeno antonas hitler1
Οι Αρχαίοι Έλληνες τότε που είχαν Παρθενώνα και φιλοσοφία…… έγραφαν γεννικά για τους βαρβάρους ..Τούτων δε των βαρβάρων τινές μεν γυμνοί το παραπάν βιούντες, κοινάς έχουσι τας γυναίκας και τα τέκνα παραπλησίως ταις των θρεμμάτων αγέλαις, ηδονής δε και πόνου την φυσική μόνο αντίληψη ποιούμενοι των αισχρών και καλώς ουδεμίαν λαμβάνουσιν έννοιαν.
Αναφορές και από αρχαίους Άραβες φιλοσόφους αλλά και παλαιότερα από την Παλαιά Διαθήκη περί βίου βαρβάρων, οι οποίοι ποτέ δεν μπόρεσαν και ούτε θα μπορέσουν να εκπολιτισθούν και συνετισθούν…..Ματαιότης, ματαιοτήτων…..
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
WWW.LEDRASTORY.COM CYPRUSHELLENICA.BLOGSPOT.COM

ΔΗΜΟΦΙΛΗ