Μήπως να το σκεφτόμασταν κι εδώ; Γιατρός στο Μπαχρέιν απειλείται με 3 μήνες φυλακή και $2.600 πρόστιμο επειδή έσπασε την καραντίνα #COVID19

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας ιδιωτικός οδοντίατρος στο Μπαχρέιν αντιμετωπίζει την πιθανότητα τρίμηνης φυλάκισης και προστίμου 2.600 δολαρίων, μετά την παραβίαση της αυστηρής περιόδου αυτοαπομόνωσης των 14 ημερών για τον κοροναϊό, που έχει επιβάλλει το Βασίλειο για τον περιορισμό των κρουσμάτων.

Το Υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι ο οδοντίατρος, ο οποίος εργάζεται σε ιδιωτική κλινική στην περιοχή Seef, δεν ακολούθησε τις συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές μετά την άφιξή του στο Μπαχρέιν από μολυσμένη χώρα. Ο οδοντίατρος έχει μπει σε διαθεσιμότητα και η υπόθεση παραπέμφθηκε στη δημόσια εισαγγελία.
Ο νέος νόμος ισχύει για «κάθε πρόσωπο που σκοπίμως κρύβει ένα άτομο με μεταδοτική νόσο ή εκθέτει άλλους σε ασθένειες ή που προξενεί σκόπιμα τη μετάδοση ασθενειών σε άλλους ή αποφεύγει τη λήψη οποιουδήποτε μέτρου για την πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου».
Η κυβερνητική εκτελεστική επιτροπή ανακοίνωσε ότι όλα τα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων όλων των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των νηπιαγωγείων, θα ανασταλούν για δύο ακόμη εβδομάδες, μέχρι τις 29 Μαρτίου.
Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης το Μπαχρέιν μετρούσε 110 κρούσματα του κοροναϊού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ