COVID-19: Η Σαουδική Αραβία διευρύνει την ταξιδιωτική απαγόρευση και στην Ευρώπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Σαουδική Αραβία επέκτεινε την απαγόρευση των πτήσεων και των ταξιδιών συμπεριλαμβάνοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση και 12 άλλες χώρες, μετά την ανακοίνωση 24 νέων κρουσμάτων σε μια νύχτα στο Βασίλειο, φτάνοντας στα 45 συνολικά.

Οι πολίτες και οι κάτοικοι στις πληγείσες περιοχές έχουν 72 ώρες για να επιστρέψουν στο Βασίλειο, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, SPA, επικαλούμενο επίσημη πηγή στο υπουργείο Εσωτερικών.
Εκτός από την ΕΕ, η τελευταία απόφαση περιλαμβάνει την Ελβετία, την Ινδία, το Πακιστάν, τη Σρι Λάνκα, τις Φιλιππίνες, το Σουδάν, την Αιθιοπία, το Νότιο Σουδάν, την Ερυθραία, την Κένυα, το Τζιμπουτί και τη Σομαλία.
Η κυκλοφορία των επιβατών μέσω όλων των χερσαίων διαβάσεων με την Ιορδανία έχει επίσης ανασταλεί, ενώ εξακολουθεί να επιτρέπεται η εμπορική κίνηση και η κίνηση φορτίων.
Το Βασίλειο είχε ήδη απαγορεύσει το ταξίδι σε περίπου 19 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των γειτονικών αραβικών κρατών, και δήλωσε ότι θα επιβάλει πρόστιμο μέχρι 500.000 riyals (133.000 δολάρια) σε άτομα που δεν αποκάλυψαν πληροφορίες για την υγεία τους και στοιχεία ταξιδιού στα σημεία εισόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ