COVID-19: Ενημέρωση για τα μέτρα προφύλαξης των επιβατών του Blue Star Myconos

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου – Πολιτική Προστασία, δίνοντας οδηγίες σε όσους ταξίδεψαν από ή και προς Λήμνο με το Blue Star Myconos.

Λήμνος: Σε καραντίνα το πλοίο «Blue Star Μύκονος» λόγω υποψίας κορονοϊού
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου, για το πλοίο BLUE STAR ΜΥΚΟΝΟΣ οι επιβάτες του πλοίου, που αφίχθησαν στη Λήμνο εχθές 11/3/2020 το μεσημέρι από Πειραιά – Λήμνο- Καβάλα και το βράδυ από Καβάλα προς Λήμνο παρακαλούνται:
– Να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.
– Να παραμείνουν στις οικίες τους, σε καλά αεριζόμενο δωμάτιο διαφορετικό από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους και να αποφύγουν επαφή με ευπαθή άτομα της οικογένειας.
– Τήρηση κανόνων υγιεινής (καλό πλύσιμο χεριών, κάλυψη στόματος και μύτης κατά τη διάρκεια βήχα ή φτερνίσματος κ.λ.π.) και έλεγχο θερμοκρασίας δύο φορές την ημέρα.
– Εάν εμφανίσουν συμπτώματα να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στο Νοσοκομείο- Κέντρο Υγείας Λήμνου, να επικοινωνήσουν αρχικά στο τηλέφωνο 1135 του ΕΟΔΥ, με τον γιατρό τους ή με το Νοσοκομείο Λήμνου στο τηλέφωνο 2254350400.
Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά για λόγους προφύλαξης να τηρηθούν οι οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
πηγή: limnosfm100

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ