Καραντίνα στο Blue Star Μύκονος: Άφησαν το πλοίο να φυγει ενώ υπήρχε κρουσμα και τωρα ταλαιπωρούνται τόσοι άνθρωποι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πλοίο θα έφευγε χτες το βράδυ στις 21.30, αλλά ξεκινήσαμε από Καβάλα 22.30. Άργησε να ξεκινήσει γιατί ήρθε ασθενοφόρο να παραλάβει τον άντρα που είχε υψηλό πυρετό και είναι μέλος του πληρώματος.

Εφόσον το ασθενοφόρο παρέλαβε τον άντρα, μετά ξεκίνησε το καράβι. Για ποιο λόγο μας άφησαν να ξεκινήσουμε για να ταλαιπωρούμαστε τόσες ώρες μέσα στο πλοίο; Η αγωνία μας είναι πολύ μεγάλη.
Οι γονείς μου ανησυχούν, περιμένουν να τους πω νεότερα και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Αφού φτάσαμε στη Λήμνο 01.30 τη νύχτα και περιμέναμε με τις ώρες να ξεκινήσει το καράβι για να συνεχίσει τον προορισμό του, στις 06.00 το πρωί μας ανακοίνωσαν ότι υπάρχει ύποπτο κρούσμα και ότι θα πρέπει περιμένουμε να περάσουν οχτώ ώρες για να βγουν τα αποτελέσματα για να δουν αν είναι θετικός.
Υπήρξε μεγάλη αναστάτωση εκείνη την ώρα, υπάρχουν ηλικιωμένοι μέσα στο πλοίο οι οποίοι είναι ανήσυχοι. Και πριν από λίγο μας είπαν ότι θα περιμένουμε άλλες οχτώ ώρες γιατί δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα.
Υπάρχει μεγάλη αγωνία, υπάρχει εκνευρισμός, προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι, αλλά όσο περνούν οι ώρες και είμαστε εγκλωβισμένοι εδώ μέσα, χάνεται και η ψυχραιμία μας. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να περάσω κι άλλες μέρες μέσα στο πλοίο, θα είναι εφιάλτης.
Από τη στιγμή που μέλος του πληρώματος είχε πυρετό έπρεπε να το υποψιαστούν και να μην ξεκινήσει το δρομολόγιο. Ταλαιπωρούμαστε τόσα άτομα γιατί υπάρχει ανευθυνότητα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ