ΕΚΤΑΚΤΟ Ύποπτες κινήσεις του Τουρκικού στρατού σε Έβρο και παράλια. Τι ετοιμάζουν;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Τούρκοι ενισχύουν τις δυνάμεις τους στον Έβρο και την στρατιά του Αιγαίου τις τελευταίες ώρες.
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ:

Η κινητικότητα μαλιστα είναι ενισχυμένη σε σύγκριση με τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία.

Κινητικότητα παρατηρείται και με μετακίνηση δυνάμεων από το κατεχόμενο Κουρδιστάν, αλλά και μία ελάφρυνση των τουρκικών δυνάμεων στο Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ολυμπία, τα μαντάτα για την Τουρκία δεν αναμένονται καθόλου ευχάριστα, καθώς τα εκατοντάδες εκατομμύρια που είχε επενδύσει ο Ερντογάν σε αεροπορικές εταιρείες και τουρ οπερέιτορς προκειμένου να γεμίσει την Τουρκία με τουρίστες, όχι μόνο δεν αποφέρουν τα αναμενόμενα, αλλά η δυσπιστία ειδικά των ευρωπαίων όσον αφορά την κατάσταση της Τουρκίας με τον κορονοϊό αλλά και η γενικότερη κρίση θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ήδη καταστραμμένη τουρκική οικονομία.

Δύο λόγοι λοιπόν υπάρχουν που ο Ερντογάν πιέζει την Ελλάδα με καθαρά πολεμικές προκλήσεις:

Ο πρώτος είναι να πιέσει όσο μπορεί την ευρωπαΐκή ένωση ώστε να της αποσπάσει 6 δισεκατομμύρια με πρόφαση την ενσωμάτωση των Σύρων προσφύγων και να σταματήσει να του στέλνει στην Ελλάδα.

Ο δεύτερος είναι βλέποντας την κατάρρευση που έρχεται, βλέποντας ότι πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να ελπίζει, να ποντάρει σε πολεμική σύρραξη με την Ελλάδα προκειμένου να δημιουργήσει γενικότερο χάος, διασπείροντας έτσι την επερχόμενη καταστροφή που σε άλλη περίπτωση θα είναι όλη δικιά του.

Οι έλληνες πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ