Η κρυμμένη αίθουσα του Ταζ Μαχάλ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ μυστηριώδεις κλειδωμένες πόρτες (βίντεο)

Σε αυτόν τον κόσμο ίσως να μην υπάρχουν πράγματα πιο δελεαστικά από μυστηριώδεις, κλειδωμένες πόρτες. Είναι η ανθρώπινη φύση να θέλει να διερευνήσει απαγορευμένες τοποθεσίες… Έτσι, μια κλειδωμένη πόρτα παρουσιάζει ένα δελεαστικό αίνιγμα.

Αν κάποιος σπατάλησε χρόνο και προσπάθεια για να κλειδώσει ένα μέρος και να το απομονώσει, πρέπει να υπάρχει κάτι ενδιαφέρον και σημαντικό. Ωστόσο, μερικά από αυτά τα μυστήρια είναι καλύτερα να αφεθούν αναπάντητα.
Σήμερα θα δούμε τις πιο συναρπαστικές και μυστηριώδεις κλειδωμένες πόρτες που θα πρέπει πιθανώς να αφεθούν κλειστές για πάντα.
Η κρυμμένη αίθουσα του Ταζ Μαχάλ
Το Ταζ Μαχάλ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στην Ινδία. Το 1631, ο Σαν Τζαχάν άρχισε να χτίζει το ναό, ο οποίος επρόκειτο να είναι ένα μνημείο για την χαμένη σύζυγό του, Μουμτάζ Μαχάλ, η οποία είχε πεθάνει φέρνοντας στο κόσμο το 14ο παιδί τους. Ο ναός, που έκανε 22 χρόνια για να ολοκληρωθεί, ήταν πραγματικά ένα έργο αγάπης. Αν και αυτό το μαγευτικό κτίριο προσελκύει μέχρι και 8.000.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, υπάρχουν μέρη στο ναό που οι τουρίστες δεν βλέπουν ποτέ. Κάτω από τις περιοχές όπου οι τουρίστες επισκέπτονται συχνά, υπάρχει μια ολόκληρη ιστορία με τις εισόδους που σφραγίζονται πίσω από τις μαρμάρινες αψίδες. Πιστεύεται ότι υπάρχουν 1.089 δωμάτια σε αυτό το κρυφό επίπεδο. Υπάρχει ένα άλλο πάτωμα, κρύβονται περίπου 22 δωμάτια, κρυμμένα πίσω από Ινδουιστικές Ζωγραφιές. Ακόμη και στον ανοικτό πρώτο όροφο, υπάρχουν πολυάριθμες μυστηριώδεις κλειδωμένες πόρτες που κανείς δεν είναι σε θέση να αποσφραγίσει.
.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GxdrsP72jXo&w=711&h=400]
.
Lab of Mystery

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ