ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: «Τα €700εκ της Ευρώπης δεν αρκούν ούτε για τα καύσιμα των πλοίων που θα περιπολούν στο Αιγαίο για το μεταναστευτικό»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέλουν να μετρατρέψουν την Ελλάδα σε μια τεράστια αποθήκη κατατρεγμένων από τους Ισλαμοφασίστες του Ερντογαν και τον Ελληνικό λαό φτωχοποιημένο μετά από 9 χρόνια Μνημονίων! Που είναι η αλληλεγγύη;
  

ΜΙΧΑΛΗΣ-ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ-ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ

Δεν έχει τελειωμό η λίστα με την διεθνή απομόνωση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, όχι μόνον από την Ευρώπη αλλά και από τους ίδιους τους ομόσταυλους της ΝΔ αυτούς του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος, οποίοι από την μια πλευρά δηλώνουν ότι στηρίζουν την Ελλάδα και μας χτυπούν υποκριτικά την πλάτη και από την άλλη από τις 27 χώρες που συμμετέχουν στο ΕΛΚ (EPP) οι 14 δεν δέχονται ούτε έναν πρόσφυγα από την Ελλάδα και “βγάζουν την υποχρέωση” με €700 εκατομμύρια τα οποία αποδεικνύονται και ψίχουλα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Εξέλιξη αν επιλεγεί ο ανθέλληνας Βέμπερ στην προεδρία της Κομισιόν

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Kontra24. Εκεί έθεσε προ των ευθυνών την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία η ίδια καταπάτησε την δική της θεσμική ομπρέλα στο μεταναστευτικό και θέλει σήμερα να αποθηκεύσει στην Ελλάδα, όλους τους βασανισμένους ανθρώπους που έχουν προορισμό την Ευρώπη. Όπως του αποκάλυψε αξιωματούχος του Υπουργείο Εθνικής άμυνας, τα €700εκ που έδωσε η Ευρώπη στην Ελλάδα για το προσφυγικό δεν αρκούν ούτε για 3 μήνες καύσιμα των πλοίων στο Αιγαίο που θα πρέπει να περιφρουρήσουν τα σύνορα!
Τέλος προειδοποίησε ότι Ελλάδα μπαίνει σε μια κρίση η οποία όταν την ξεπεράσουμε κι υπάρξει μια ύφεση αυτής, θα έχουμε τότε να αντιμετωπίσουμε μια κατεστραμμένη οικονομία
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=mioaHPZ4CWY&feature=youtu.be

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ