Το μίσος των ανθελλήνων – Συμφωνία Ράμα-Ερντογάν για 30.000 στην Βόρειο Ήπειρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύπουλο σχέδιο εκδιώξεως των Ελλήνων από τις πατρογονικές εστίες τους

Η Αλβανία στο πλευρό του Ερντογαν: Βρωμικο σχέδιο κατα της Ελλάδας και της Β. Ηπείρου.
Τη στιγμή κατά την οποία ευρωπαϊκές χώρες όπως η Αυστρία και η Πολωνία δείχνουν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους αποστέλλουσες δυνάμεις συνοριοφυλακής να ενισχύσουν την Ελλάδα, η Αλβανία αποδεικνύει ότι ούτε σαν χώρα της Ευρώπης συμπεριφέρεται, ούτε επιδεικνύει διάθεση καλής συνεννοήσεως με την Ελλάδα. Απεναντίας, οι πράξεις της κυβέρνησης του Έντι Ράμα καθιστούν οφθαλμοφανές ότι η δήθεν ανθρωπιστική πρωτοβουλία του να δεχθεί 30.000 πρόσφυγες υποκρύπτουν έναν ακόμη ανθελληνικό σχεδιασμό τον οποίο ο Αλβανός Πρωθυπουργός απεργάσθηκσε σε αγαστή συνεργασία με τον Ταγίπ Ερντογάν.
Είναι γνωστό σε όλους πλέον ότι οι στρατιές των μουσουλμάνων που σωρεύονται προ των πυλών της Ευρώπης, στα σύνορα του Έβρου, μόνο πρόσφυγες δεν είναι. Στην μεγάλη τους πλειονότητα δεν είναι καν Σύροι. Είναι Αφγανοί, είναι Πακιστανοί, είναι μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική, με μοναδικό στοιχείο συνοχής μεταξύ τους την φανατική πίστη στο Ισλάμ.
Από αυτό το μουσουλμανικό συνοθύλευμα, 30.000 Πακιστανοί κατά προτίμηση, επιλέγονται να εγκατασταθούν στην Αλβανία του Ράμα. Όχι όμως οπουδήποτε στην Αλβανία. Οι χώροι στους οποίους στέλλονται έχουν επιλεγεί στα χωρια της Βορείου Ηπείρου. Οι δίοδοι από τις οποίες θα περάσουν έχουν επιλεγεί στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Ούτε από Βουλγαρία θα περάσουν, ούτε από Σκόπια. Ο Ερντογάν και ο Ράμα θέλουν να τους περάσουν από την Ελλάδα. Ίσως να είναι καλό να τους δούμε. Ίσως βλέποντες αυτόν τον συφερτό, να καταλάβουμε από τίνος είδος εισβολής μας έχει γλιτώσει η σταθερή υπεράσπιση των συνόρων από τους Ακρίτες του Έβρου.
Η Αμβανία οργανώνει ήδη τους χώρους υποδοχής. Θα είναι στις συνοριακές διαβάσεις στην Κακαβιά, στο Ριπς των Αγίων Σαράντα, στο Κιάφε Μπότε, στις Τρεις Γέφυρες και την Καπεστίτσα Κορυτσάς. Με άλλα λόγια σε όλα τα σημεία διελεύσεως που συνδέουν την Αλβανία με την Ελλάδα. Καταυλισμοί προγραμματίζεται να δημιουργηθούν στο Αργυρόκαστρο, την Κορυτσά και την Λέζα. Για να ρίξουν στάχτη στα μάτια οι αλβανικές αρχές αφήνουν να διαρρέουν πληροφορίες πως ίσως ένας καταυλισμός δημιουργηθεί βορειότερα, στο Ελμπασάν.
Η αλήθεια είναι όμως ότι οι 30.000 μουσουλμάνοι μετανάστες θα εγκατασταθούν στη Βόρειο Ήπειρο. Στη γη των Ελλήνων τους οποίους ο Ράμα δώκει γκρεμίζων τις εκκλησίες τους και δημεύων της περιουσίες τους. Στη στην οποία έπεσε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.
Την υποκρισία και τις ύποπτες μεθοδεύσεις του Έντι Ράμα δεν τις βλέπουμε μόνο εμείς. Τις καταγγέλλει ο πρώην Πρόεδρος της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισάνι, ο οποίος ευθέως παραδέχεται ότι η κίνηση της κυβέρνησης Ράμα στρέφεται κατά της Ελλάδας και της ΕΕ. Ο ίδιος τονίζει ότι “ενώ η Αλβανία θα έπρεπε να είναι αλληλέγγυα με την Ελλάδα ώστε να εμπεδωθεί ότι τα σύνορα της Ευρώπης είναι εκεί που δίδεται η μάχη συγκρατήσεως των προσφύγων-μεταναστών ο Ράμα σπάει το μέτωπο μετατοπίζοντας τη γραμμή στα μετόπισθεν”. Θυμίζει μάλιστα ο πρώην Πρόεδρος της Αλβανίας πως “όταν προ τριετίας από τις προσφυγικές-μεταναστευτικές μάζες που βρίσκονται στην Ελλάδα ησκούντο πιέσεις με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να ανοίξει βαλκανικός διάδρομος προς την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη, ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα υπερβαίνων σε ύφος και ρητορική πλεονεξία ακόμη και αυτόν τον (τότε) Αυστριακό Καγκελάριο, δήλωνε σσφράγιση των συνόρων κ.ά. Στην ίδια θέση βεβαίως και η ηγεσία των Σκοπίων καταδεικνύοντας αμφότεροι την χρησιμότητα των δορυφορικών κρατών”.
Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ