Προσοχή: Προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας στο Ηράκλειο κατά την τελετή λαμπαδηδρομίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων το Σάββατο 14.03.2020 κατά την τελετή λαμπαδηδρομίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «ΤΟΚΥΟ 2020» στην πόλη του Ηρακλείου.

Κατά την τελετή λαμπαδηδρομίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «ΤΟΚΥΟ 2020» στην πόλη του Ηρακλείου, το Σάββατο 14.03.2020, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.
Για την εφαρμογή των ληφθέντων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση, κατά τις ώρες 12:00 έως 15:00 το Σάββατο 14/03/2020 στην πόλη του Ηρακλείου ως εξής:
στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου, στο τμήμα της Λ. Κνωσού από την έναρξη της Αερογέφυρας έως την συμβολή της με την Λ. Δημοκρατίας (ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Κνωσό προς Ηράκλειο) και σε όλο το μήκος των οδών Λ. Δημοκρατίας (ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο πόλης), Ανεμογιάννη, Λ. Δικαιοσύνης, 25ης Αυγούστου, Λ. Σοφοκλή Βενιζέλου (ρεύμα κυκλοφορίας προς Παγκρήτιο) έως και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.
Εξαιρούνται της ανωτέρω απαγόρευσης, τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Αστυνομίας – Πυροσβεστικής Υπηρεσίας – ΕΚΑΒ κλπ), τα οχήματα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής καθώς και τα οχήματα που εκ των γεγονότων θα απαιτηθεί να διέλθουν των ως άνω οδών κατά το χρονικό διάστημα τέλεσης της λαμπαδηδρομίας και θα κινηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις του Επικεφαλής των μέτρων Τροχαίας (συνεργείο τηλεοπτικών μεταδόσεων – λοιπών συμμετεχόντων στην λαμπαδηδρομία).
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου, κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας, θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοσθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας που θα προκύψει από την διακοπή.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ