ΕΚΤΑΚΤΟ Παρέμβαση Μητσοτακη για τον Κορωνοϊο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα κάνω τα πάντα για να τα καταφέρουμε – Πήραμε σκληρά μέτρα πιο γρήγορα από όλους -Έχω εμπιστοσύνη στο σύστημα Υγείας – Κι΄εγώ πήγα να ανάψω κερί αλλά μόνος.

Αποφασισμένος να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου η Ελλάδα να βγει όσο το δυνατόν αλώβητη από την πανδημία του κορωνοϊού, δηλώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Κυριακάτικη Εφημερίδα.
Ο κ.Μητσοτάκης επισημαίνει ότι ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος και βασικό του μέλημα είναι να μη χάσουν τη ζωή τους άνθρωποι που μπορούν να σωθούν. Όπως λέει, η χώρα μας έλαβε σκληρά μέτρα πιο γρήγορα από όλους με στόχο να περιοριστεί η διασπορά του ιού στην κοινότητα και παράλληλα να μην πέσουν όλα τα περιστατικά μαζί στο σύστημα υγείας, στο οποίο ζητά να έχουμε εμπιστοσύνη.
«Ακούγαμε πάντα τους Έλληνες να ρωτάνε σε κρίσεις που είναι το κράτος. Τώρα το κράτος είναι εδώ, λειτουργεί καλά ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία», επισημαίνει ο πρωθυπουργός, ενώ καλεί τους πιστούς να περιορίσουν τη μαζική προσέλευση στις εκκλησίες: «Κι εγώ πήγα να ανάψω ένα κερί, αλλά μόνος», λέει χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ