Ένα μεγάλο μπράβο για την αναβάθμιση σε υπουργό, του Νίκου Χαρδαλιά. Τέτοιους ικανούς και μάχιμους ανθρώπους χρειάζεται η Ελλάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την αναβάθμιση του Νίκου Χαρδαλιά σε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Του ανθρώπου στον οποιο η κυβέρνηση χρωστά όλο τον πετυχημένο ως τωρα σχεδιασμό της άμεσης κινητοποίησης για τον Κορωνοϊο.

Απο την πρώτη στιγμή ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέλαβε μια δύσκολη αποστολή την οποία ως τωρα εκτελεί άψογα και με χειροπιαστά αποτελέσματα.
Ένα μεγάλο μπράβο στον πρωθυπουργό που σε μια δύσκολη για τη χώρα στιγμή, επέλεξε να στηριχθεί και να εμπιστευθεί έναν ικανό και αξιόλογο συνεργάτη του όπως ο Χαρδαλιάς.
Σημειώνεται πως η ορκωμοσία του κ. Χαρδαλιά θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 11:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Α. Σακελλαροπούλου. Επίσης με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναβαθμίζεται στη θέση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ο μέχρι σήμερα Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας, Στρατηγός ε.α. και πρώην Αρχηγός της Πυροσβεστικής Βασίλης Παπαγεωργίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ