Πιθανή έξαρση του κορονοϊού εντός της Βουλής;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυστυχώς φαίνεται ότι επιβεβαιωνόμαστε όταν είχαμε γράψει ότι στο κοινοβούλιο παίζουν με την φωτιά.

Mετά το κρούσμα με τον βουλευτή Λάρισας μαθαίνουμε ότι έχει αντικατασταθεί το προσωπικό της τράπεζας που υπάρχει στους χώρους της βουλής και βρίσκεται σε καραντίνα.
Παράλληλα το κοινοβούλιο πλην επιτροπών που τις αναβάλει, συνεχίζει την ψήφιση των νομοσχεδίων, αυτό σημαίνει ότι οι υπάλληλοι θα βρίσκονται στις θέσεις τους με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για μια πιθανή έξαρση του κορονοϊού (που δεν την ευχόμαστε) εντός της βουλής.
Παράλληλα μας ήρθε και η είδηση ότι μπήκε σε καραντίνα και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς η ιχνηλάτηση έδειξε ότι ο Χρήστος Κέλλας είχε επισκεφτεί το κεντρικό κτήριο επί της οδού Αχαρνών την περασμένη Πέμπτη.
kellas hristos
Η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής:
«Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη το κεντρικό κτήριο του Υπουργείου επί της οδού Αχαρνών 2 στην Πλατεία Βάθη θα παραμείνει τη Δευτέρα 16 Μαρτίου κλειστό για λόγους προληπτικής απολύμανσης. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη έπειτα από την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ, Χρήστου Κέλλα στο κτήριο του Υπουργείου την προηγούμενη Πέμπτη. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κέλλας, έπειτα από εξέταση στην οποία υπεβλήθη, εντοπίστηκε θετικός στη νόσο του κορωνοϊού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ