Ο Νίκας ευχαριστεί τον Παυλόπουλο για την προσφορά του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, για την προσφορά του στην πατρίδα και ιδιαίτερα στη Μεσσηνία και την Καλαμάτα, ευχαρίστησε με δήλωσή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο κ. Νίκας δήλωσε:
«Με τη λήξη της επιτυχημένης και δημιουργικής θητείας του ως Προέδρου της Δημοκρατίας μας, θέλω να ευχαριστήσω τον Μεσσήνιο και Καλαματιανό συμπατριώτη μας κ. Προκόπη Παυλόπουλο για την προσφορά του στην πατρίδα και ιδιαίτερα στη Μεσσηνία και την Καλαμάτα.
Από τα μαθητικά μας χρόνια υπήρξε ο εξαιρετικός και ο πανάξιος της γενιάς μας, με μια παραδειγματική πορεία και προσφορά.
Το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τη Μεσσηνία και την Καλαμάτα ως υπουργός και αργότερα ως Πρόεδρος, η αναγνώριση και η αγάπη προς το πρόσωπο και την προσφορά του απ’ όλους μας, αποτελούν την επιβράβευση των προσπαθειών του για το γενικό καλό.
Οι λόγοι και οι πράξεις του για τις αρχές, τα ιδανικά, τις αξίες και τα δίκαια του Ελληνισμού αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον. Και είναι απολύτως βέβαιο ότι γι’ αυτές τις αξίες και τα δίκαια θα συνεχίσει τις προσπάθειές του και στο μέλλον.
Ως συμμαθητής, ως φίλος, ως πρώην δήμαρχος Καλαμάτας και τώρα ως περιφερειάρχης, τον ευχαριστώ για την αγάπη του, την φιλία του και την ουσιαστική στήριξη και την προσφορά του στον τόπο μας».
Πηγή: eleftheriaonline.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ