Έφυγε από τη ζωή ο ερμηνευτής Γιώργος Κάτσαρης. Είχε γίνει γνωστός όταν τραγούδησε το τραγούδι των γυφτων (Μπαλαμός) του Διονύση Τσακνή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γιώργος Κάτσαρης, που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο με το τραγούδι «Ο Μπαλαμός», έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, σε ηλικία 62 χρόνων, νικημένος από τον καρκίνο.
https://youtu.be/SD7qAKVaGqk

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, στις 12 το μεσημέρι, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Μέλισσα Καρδίτσας.
Ακόμη και την δεκαετία του 1990 όταν τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονταν πάνω του, εκείνος απέφευγε τις συνεντεύξεις και μιλούσε σπάνια για την μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού. Παρέμεινε μέχρι το τέλος ένας σεμνός και προσιτός άνθρωπος, χοροδιδάσκαλος και δάσκαλος μουσικής, που αγαπούσε την ελληνική παράδοση. Την αγάπη του αυτή εμφύσησε και στα δύο του παιδιά, μάλιστα η κόρη του Μαριάννα ασχολείται με την μουσική. Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στην γενέτειρά του, την Καρδίτσα, η οποία θα τον αποχαιρετήσει αύριο με οδύνη. Το τραγούδι «Μπαλαμός» σε στίχους του Διονύση Τσακνή, που έγινε γνωστό και ως «Το τραγούδι των γύφτων», τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στους Ρομά και εκείνος σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του αναδείκνυε τα ήθη και τα έθιμά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ