ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει κατά τόπους μικρή άνοδο. Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τα 9 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις αναμένονται από το μεσημέρι κυρίως στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο, οπότε και υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 16, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 4 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 17, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 14, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 5 έως 14 (στη Ρόδο τοπικά έως 16) και στην Κρήτη από 5 έως 17. , Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα ενισχυθούν και προς το βράδυ θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, προς το βράδυ όμως θα ενισχυθούν σημαντικά και θα πνέουν από ανατολικές έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ με πρόσκαιρη ενίσχυση το μεσημέρι κατά 1 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.
https://www.meteo.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ