Η Ισπανική κυβέρνηση εθνικοποιεί όλα τα νοσοκομεία! Πείτε μου για Στάλιν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι νεοφιλελέδες της κονόμας, μας είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να δαιμονοποιούν οτιδήποτε κρατικό, οτιδήποτε εθνικό, προκειμένου να το εκποιήσουν τσάμπα, για να γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι στις πλάτες τις δικές μας.
Όταν επιχειρούσες να αντιδράσεις στο ξεπούλημα η επέμενες ότι είναι αδιανόητο να πωλούνται ιδιώτες εταιρείες, λάδι και τομείς που άπτονται της επιβίωσης ενός έθνους, σε βάφτιζαν σταλινικό η Μαδούρο! Ήρθε λοιπόν ο ιός και τώρα τρέχουν όλοι πανικόβλητοι ψάχνοντας για περισσότερο κράτος ώστε να σωθούν.
Προβαίνοντας μάλιστα σε πράξεις, που αν είχε τολμήσει κανένας άμοιρος να εισηγηθεί λίγες εβδομάδες πριν, θα του είχαν κρεμάσει σφυροδρέπανα Και θα τον έβριζαν νυχθημερόν οι Μπάμπηδες και οι Πόρτοσαλταρισμένοι. Μετά την Γαλλία και η Ισπανία προαναγγέλλει βαθιά κρατική παρέμβαση για να σωθεί το έθνος τους.
Όταν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για τον λαό και το έθνος, στηρίζει στην ελεύθερη οικονομία στο πεδίο όμως που είναι πραγματικά ελεύθερη και δεν λειτουργεί παρασιτικά πάνω στο δημόσιο χρήμα και το δημόσιο συμφέρον. Στηρίζεις δηλαδή όλους τους μη νταβατζήδες. Σε αντίθεση με τους πουλημένους δημοσιογράφος και τους διεφθαρμένους εκδότες, που πρωτοστάτησαν στο ξεπούλημα κλάδων που θα έπρεπε να είναι εθνικοί.
Ιδιώτης που πατά πάνω σε εθνικά μονοπώλια ή σε κλάδους που άπτονται της εθνικής επιβίωσης και της κοινωνικής αλληλεγγύης, δεν είναι ιδιώτης, είναι Μπρέζνιεφ στου κασίδη το κεφάλι. Αυτή είναι η αλήθεια και έπρεπε να σημάνει συναγερμός στον πλανήτη για να την καταλάβουν όλοι, εκτός φυσικά από τους παπαγάλους που είπε και ο μέγας Νικήτας Κακλαμάνης, διότι αυτοί δε χρειάζεται να καταλαβαίνουν. Ότι κέρμα τους ρίξεις, αυτό θα παίξουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ