COVID-19: Πληροφορίες ότι 120 τόνοι αλκοόλ για ποτά μπόμπες θα γίνουν αντισηπτικό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σύνολο του λαθραίου οινοπνεύματος που έχει κατασχεθεί την τελευταία διετία από την Οικονομική Αστυνομία, το ΣΔΟΕ και άλλες υπηρεσίες δίωξης λαθρεμπορίου, θα διατεθεί για την παρασκευή αντισηπτικών.

Οι ποσότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή υπό φύλαξη στις εγκαταστάσεις των Τελωνείων του Πειραιά, φτάνει τους 120 τόνους και σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί την βασική πρώτη ύλη για την παρασκευή πολλαπλάσιας ποσότητας αντισηπτικών, έτσι ώστε να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα προμήθειας στην αγορά.
Την απόφαση αυτή, αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, έλαβαν οι συναρμόδιοι Υπουργοί Υγείας, Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη και τώρα εξετάζεται η διαδικασία μέσω της οποίας το κατασχεμένο οινόπνευμα θα γίνει αντισηπτικό και θα προωθηθεί στην αγορά.
Οι ποσότητες αυτές, που διάφορες σπείρες λαθρεμπόρων έφεραν κατά περιόδους στην Ελλάδα, κυρίως από χώρες της Βαλκανικής, προορίζονταν για την παρασκευή οινοπνευματωδών ποτών. Μόνο στην τελευταία υπόθεση που εξιχνίασαν αξιωματικοί της Οικονομικής Αστυνομίας, κατασχέθηκαν 20 τόνοι οινοπνεύματος.
πηγή: astinomiko.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ