12/06/2021

Νέα πρόκληση ο Άδωνις Γεωργιάδης: Πάρτε 400 ευρώ που κάθεστε σπίτι και πολλά σας είναι [ΒΙΝΤΕΟ]

https://www.dailymotion.com/video/x7ss31z
Δεν πέρασαν δυο μήνες από την προηγούμενη δήλωση που είχε προκαλέσει αντιδράσεις, ότι κάποιος επιβιώνει με 200 ευρώ, χθες στο δελτίο του MEGA με τον Νίκο Ευγγελάτο επανήλθε λέγοντας ότι εκατομμύρια εργαζόμενοι που ξαφνικά βρέθηκαν σε υποχρεωτική “αργία” σπίτι τους λόγω κορονοϊού, θα μπορούν να ανταπεξέλθουν με 400 εύρω, με το επιχείρημα ότι “κάθονται στα σπίτια τους!”
Δείτε κι αυτό το βίντεο για τα 200 ευρώ: https://dai.ly/x7q31jj
Δείτε κι αυτό το βίντεο για την 13η σύνταξη: https://dai.ly/x7q1thu
Σε αυτή την προκλητική δήλωση κατά όλων των πολιτών που ενώ είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν εν οίκω, τα έξοδα “τρέχουν”, όπως τα πάγια, ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, διατροφή, φόρους, δόσεις, ή για τους οικογενειάρχες, φροντιστήρια, ξένες γλώσσες  ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι το επίδομα των 400 ευρώ είναι αρκετό!
Συγκεκριμένα στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τα 400 ευρώ «Αυτό πάντως καταλαβαίνετε ότι για πάρα πολλούς εργαζόμενους είναι πολύ κάτω από τα χρήματα που έπαιρναν κάθε μήνα» απάντησε  «Θα κάνουμε κ άλλα ευεργετικά μέτρα που θα αναστείλουν τις υποχρεώσεις των πολιτών. Παράλληλα, μένουμε σπίτι μας, τα έξοδα είναι πολύ λιγότερα»
Αναρωτιόμαστε αν θα εφαρμόσει το ίδιο και στον εαυτό του. Τι ; Οχι;
https://www.dailymotion.com/video/x7ss31z

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ