Μετά το κατάπτυστο άρθρο για την Κύπρο, ο Στέφανος Κασιμάτης επιτίθεται στον Προκόπη Παυλόπουλο, γιατί λέει «κακολογεί την Τουρκία»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με την χρυσή ημισέληνο, τον τσίγκινο Κεμάλ ή ότι άλλο ανώτατο παράσημο διαθέτει το τουρκικό κράτος θα τιμούσε ο Ερντογάν τον στέφανο Κασιμάτη εάν διάβαζε τα άρθρα του.

Μόλις χθες το κατάπτυστο άρθρο του για την Κύπρο που παρέπεμπε στις πιο σκοτεινές οι μέρες της προδοτικής χούντας, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Σήμερα, ξαναχτυπά επιτιθέμενος στον τ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, που στην πρόσφατη παρέμβαση του, είπε τα αυτονόητα και τα απολύτως αληθή για την εγκληματική συμπεριφορά της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την ίδια την ανθρωπότητα.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που το κάνει. Για την ακρίβεια όποτε ο Προκόπης Παυλόπουλος που αναφερόταν στα εθνικά μας θέματα και έβαζε τις κόκκινες γραμμές απέναντι στην Τουρκία, ο κύριος Κασιμάτης “χτυπούσε”: Ο φίλος της «καλής Χρυσής Αυγής» Κασιμάτης εγκαλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επειδή τόλμησε να αναδείξει τα εθνικά θέματα!

Ο κύριος Κασιμάτης πάντως κατάφερε να έχει μία ιδιότυπη πρωτιά. Είναι ο μόνος δυτικός δημοσιογράφος  Που έχει απομείνει να υπερασπίζεται την φασιστική Τουρκία του Ερντογάν. Τους υπόλοιπους βλέπετε, τους πήραν είδηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ