COVID-19: Αγγίζει τους 3000 νεκρούς η Ιταλία… Δραματικές εκκλήσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνολικά, 28.710 οι ασθενείς στην Ιταλία, μια αύξηση 2.648 κρουσμάτων, σε σύγκριση με την Τρίτη – Υπάρχουν 2.978 θύματα, σημειώνοντας αύξηση 475 από το προηγούμενο 24ωρο.

Ο συνολικός αριθμός των μολυσμένων ατόμων – συμπεριλαμβανομένων των θυμάτων και των ιαθέντων – έφθασε τις 35.713.
“Υπάρχουν 1084 περισσότεροι σήμερα που θεραπεύθηκαν, ένας πραγματικά σημαντικός αριθμός που τους φέρνει στο 4025, 37% περισσότερο από χθες”, δήλωσε ο Επίτροπος Angelo Borrelli σε συνέντευξη Τύπου στην Πολιτική Προστασία.
“Είναι απαραίτητο να περιορίσουμε το ταξίδι όσο το δυνατόν περισσότερο”, είναι η νέα έκκληση που έκανε ο Borrelli στη συνέντευξη Τύπου. “Τα σημερινά δεδομένα μας κάνουν να βλέπουμε θετικά, αλλά πρέπει να υιοθετηθεί σωστή συμπεριφορά”.
Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας οι οποίοι έχουν μολυνθεί από τον νέο κορωναϊό έχουν αυξηθεί σε 2.629 ή σε ποσοστό 8,3% των συνολικών περιπτώσεων.
Ένας νέος συναγερμός από τον κυβερνήτη της Λομβαρδίας Attilio Fontana σχετικά με την κατάσταση στην περιοχή του: “Δυστυχώς, οι αριθμοί της λοίμωξης δεν μειώνονται, συνεχίζουν να είναι υψηλοί. Σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα είμαστε πλέον σε θέση να φροντίσουμε όσους αρρωσταίνουν”.
Στη Λομβαρδία ο αριθμός των θανάτων από κοροναϊό ανέρχεται σε 1.959, κατά συνέπεια 319 περισσότεροι από χθες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ