ΣΑΒΒΑΤΟ, 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Δακρύζει η ψυχή σου. Δεν πήγε στην κηδεία του πατέρα του γιατί ήταν σε καραντίνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τελέστηκε το Σάββατο η κηδεία του

87χρονου από τη Δαμασκηνιά Κοζάνης που έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, η σύζυγος και ο γιος του άτυχου ηλικιωμένου δεν μπόρεσαν να του πουν το τελευταίο αντίο, καθώς και οι δύο βρίσκονται σε καραντίνα.
Όπως είπε ο γιος του 87χρονου, «μας λένε παραμείνετε στο σπίτι. Δεν κάναμε τεστ. Μέχρι στιγμής, από την προηγούμενη εβδομάδα που αισθανόμασταν κομμένοι κάπως συνήλθαμε τώρα. Απύρετοι και εγώ και η μητέρα μου. Λίγο, πολύ ελάχιστο βήχα έχω εγώ» συνέχισε ο γιος του άτυχου ηλικιωμένου.
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ηλικιωμένος νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο Νοσοκομείο Κοζάνης και είναι το πρώτο θύμα του ιού στο νοσοκομείο Κοζάνης. Επιπλέον, η Δαμασκηνιά Βοΐου είναι ένα από τα δύο χωριά στην Κοζάνη που έχουν μπει σε καραντίνα. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *