Η Αλβανία ετοιμάζει εθνοκάθαρση στην Βόρειο Ήπειρο, στηρίζει τους ναζί Τσάμηδες, αλλά εμείς θα επιτρέψουμε την ενταξιακή της πορεία;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρωθυπουργός στην σύνοδο κορυφής θα κληθεί να δώσει το πράσινο φως στην ενταξιακή πορεία της Αλβανίας. Την ίδια στιγμή η Αλβανία ετοιμάζει εθνοκάθαρση του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού με πρόσχημα την δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών σε συνεργασία με την Τουρκία. Που σύμφωνα με τον πρέσβη επί τιμή κύριο Νεάρχου, θα χρησιμοποιηθούν ακόμα και για επιθετικές ενέργειες στα βόρεια σύνορα μας, σε περίπτωση αντιπαράθεσης με την Τουρκία. Παράλληλα η Αλβανία εξακολουθεί να στηρίζει τους ναζί Τσάμηδες και τις διεκδικήσεις τους εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας. Πρόσφατα δε, υπεξαίρεσε τις περιουσίες των ελλήνων της Βορείου Ηπείρου με ένα σκανδαλώδες διάταγμα που παραπέμπει στις μαύρες εποχές του Χότζα.

Και το ερώτημα για τον πρωθυπουργό είναι απλό. Θα επιτρέψει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με αυτή την Αλβανία; Με αυτή την Αλβανία που αρνήθηκε ακόμα και να υπογράψει την διευθέτηση των θαλασσίων συνόρων με την Ελλάδα; Δηλαδή με την Ευρώπη; Διότι θα πρέπει να τονίσουμε για ακόμα μια φορά ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και ευρωπαϊκά. Και αυτό θα πρέπει να το τονίσει για πολλοστή φορά ο πρωθυπουργός στην σύνοδο κορυφής. Διότι οι αλβανικές ενέργειες κατά της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας, είναι επιθετικές ενέργειες κατά της ίδιας της Ευρώπης που παραβιάζουν βάναυσα το ευρωπαϊκό δίκαιο.

Είναι αδιανόητο λοιπόν όχι απλώς ο πρωθυπουργός να συνηγορήσει στην ενταξιακή προοπτική της Αλβανίας, αλλά για την ίδια την Ευρώπη να δεχθεί ένα κράτος – βιαστή του ευρωπαϊκού δικαίου. Δημοτική η πανδημία κάποτε θα περάσει, η απεμπολήσει των εθνικών δικαίων δεν θα περάσει ποτέ. Ειδικά όταν η Ελλάδα έχει ξεκαθαρίσει τις θέσεις της και έχει θέσει τις κόκκινες γραμμές στο ανώτατο επίπεδο, διά στόματος Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ