Οι ιερόδουλες στο Ηνωμένο Βασίλειο αγνοούν το lockdown – Προσφέρουν στους πελάτες… κορονα-σούτρα

Κι όλα αυτά την ώρα που ο Stephen Powis, ανώτερος αξιωματούχος υγείας της Βρετανίας, δήλωνε ότι η χώρα θα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο αν οι θάνατοι από κορονοϊό έμεναν κάτω από 20.000.

Το Ηνωμένο Βασίλειο μετρά 17.312 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 1.021 θανάτους μέχρι στιγμής…
Οι πόρνες στο Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται να αγνοούν την επιβολή Lockdown και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, παρά το γεγονός ότι οι αρχές έχουν επιβάλει στο κοινό να μην βγαίνει έξω παρά μόνο για αγορά τροφίμων και φαρμάκων.
Σύμφωνα με την Daily Star, δεκάδες εργαζόμενοι στο σεξ στον ιστότοπο Adult Escort είναι έτοιμοι να επισκεφθούν τους ανθρώπους σε αυτοαπομόνωση, χρεώνοντας πάνω από $120 δολάρια για μία ώρα.
Μια πεταλούδα της νύχτας κατέστησε σαφές στο προφίλ της τι σκέφτεται για τις προσπάθειες της κυβέρνησης να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού: “Αγνοήστε τον Τζόνσον και το ηλίθιο μήνυμά του. Δεν πρέπει να παραβιάζουν την ελευθερία μας. Μπορείτε ακόμα να έρθετε στη δική μου θεραπεία, απαραίτητη για την υγεία σας”, έγραψε ένα εργαζόμενο κορίτσι, προσθέτοντας ότι είναι πρόθυμη να ταξιδέψει σε οποιαδήποτε διεύθυνση στην πόλη του Κάρντιφ.
Ένα άλλο call girl που χρεώνει περισσότερα από $300 για μια τρίωρη “επίσκεψη” είπε ότι ανακάλυψε το “Coronasutra” στην απομόνωσή της, το οποίο ήταν πρόθυμη να διδάξει. Ακόμα ένας άλλος ισχυρίζεται ότι παρέχει μια “βαρύς λείανση κατά των ιών”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ