20/09/2021

Άγριο έγκλημα στην Αρχαία Ολυμπία για ένα χωράφι

Φονικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή των Άσπρων Σπιτιών του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, δίπλα στη γέφυρα του Αλφειού.

Σύμφωνα με το ilialive.gr ένας άνδρας πυροβόλησε ζευγάρι για κτηματικές διαφορές. Θύμα, ένας 77χρονος άνδρας, τον οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα, 68χρονος. Ο 68χρονος, πυροβόλησε επίσης την 72χρονη σύζυγο του θύματος, καθώς και τον γιο τους, ο οποίος όμως κατάφερε να ξεφύγει από τα πυρά. Ωστόσο η 72χρονη, νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στον θώρακα και στο γόνατο.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης λογομάχησε με το θύμα και τη σύζυγό του στο χώρο του κτήματος για το οποίο είχαν διαφορές. Συγκεκριμένα ο δράστης νοίκιαζε πριν το θύμα το ίδιο κτήμα από τον ιδιοκτήτη και ήρθαν σε προστριβή γιατί το θύμα νοίκιασε το κτήμα που ήθελε και ο δράστης…
Ο δράστης πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα, καθώς στο στήθος και στα πόδια τη σύζυγό του και τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητο του θύματος.
Στο δρόμο από το κτήμα για το χωριό διασταυρώθηκαν με τον γιο του θύματος, τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, σημάδεψε με το όπλο. Ο γιος στην προσπάθεια να αποφύγει τον δράστη να τον πυροβολήσει, έριξε το τρακτέρ του πάνω στο αυτοκίνητο.
Στη συνέχεια, γνωρίζοντας τις διαφορές που υπήρχαν, κινήθηκε προς το κτήμα όπου βρήκε νεκρό τον πατέρα και σοβαρά τραυματισμένη τη μητέρα του.
Ο δράστης έφυγε πεζός για το χωριό, κρύφτηκε αρχικά για να μην τον δουν οι αστυνομικοί που πήγαιναν προς το σημείο και τελικά συνελήφθη λίγο αργότερα από τους άνδρες της Ασφάλειας.
Αυτή την ώρα βρίσκεται στο χώρο του εγκλήματος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Μαρτζάκλης μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Παναγιώτη Μάνδαλο και Αξιωματικούς της Ασφάλειας.
.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GzHKt4ibsOA&w=726&h=433]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ