20/09/2021

Κλείνει από σήμερα το μεσημέρι η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Κλείνει από σήμερα το μεσημέρι και για δεκατέσσερις ημέρες η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στοχεύει στην αποφυγή του συνωστισμού λόγω κορονοϊού και θα ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 14.00– 22.00 (μέχρι τις 14:00;) ενώ τα Σαββατοκύριακα θα είναι κλειστή όλες τις ώρες. Για την επίτευξη του στόχου θα χρησιμοποιηθούν κιγκλιδώματα.
«Κλείνουμε τη Νέα Παραλία για να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία. Απολύτως σημαντικά τα μέτρα κοινωνικής απόστασης», υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
Αιτιολογώντας την απόφαση να εισηγηθούν από κοινού με τον κ. Ζέρβα το κλείσιμο της παραλίας της Θεσσαλονίκης, ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε: «Η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, παρότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει συμμορφωθεί στα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας και συνάθροισης που έχουν επιβληθεί, παραμένει ένα προβληματικό σημείο. Μετά και την κατάσταση που διαμορφώθηκε τις τελευταίες μέρες, με την παραλία να συνεχίζει να είναι σημείο συγχρωτισμού, η Περιφέρεια υποχρεώνεται σε συνεργασία με το Δήμο να λάβει μια πολύ δύσκολη, αλλά δυστυχώς αναγκαία απόφαση: να εισηγηθεί στην Κυβέρνηση να κλείσει την πρόσβαση στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, από σήμερα το μεσημέρι και για όσο διάστημα χρειαστεί. Είναι πλέον μονόδρομος».
με στοιχεία από thessnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ