COVID-19: "Είμαστε στην κορύφωση", λένε στην Ιταλία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στοιχεία της ιταλικής Πολιτικής Προστασίας: 77.635 οι ασθενείς, με αύξηση 2.107 σε 24 ώρες. 12.428 οι νεκροί, με αύξηση σε σχέση με χθες 837.

“Η καμπύλη μας λέει ότι βρισκόμαστε στην κορυφή, αυτό δεν σημαίνει ότι την έχουμε κατακτήσει και ότι έχει τελειώσει, αλλά ότι πρέπει να ξεκινήσουμε την κάθοδο και η κάθοδος ξεκινά με την εφαρμογή των μέτρων”, τόνισε ο πρόεδρος του ISS Silvio Brusaferro στη συνέντευξη Τύπου στο Ινστιτούτο για το επιδημιολογικό σημείο της επιδημίας.
Ναι σε περιπάτους γονέα-παιδιού, όχι σε τζόκινγκ
Μια νέα εγκύκλιος που στέλνει το Υπουργείο Εσωτερικών στους νομάρχες προβλέπει «διευκρινίσεις» σχετικά με τις απαγορεύσεις συγκέντρωσης και μετακίνησης.
Και η “γενικά επιτρεπόμενη κινητική δραστηριότητα”, το κείμενο διευκρινίζει, “δεν πρέπει να θεωρείται ισοδύναμη με τον αθλητισμό (τζόκινγκ)”.
Αντ ‘αυτού, είναι δυνατό να περπατήσετε “κοντά στο σπίτι κάποιου”.
«Η άσκηση του δικαιώματος στον ήλιο και την άνοιξη», είπε ο Roberto Bernabei της Τεχνικής Επιστημονικής Επιτροπής (CTS) σε συνέντευξη Τύπου στην Πολιτική Προστασία, απαντώντας σε μια ερώτηση, ορίζοντας τη νέα ένδειξη του Υπουργείου Εσωτερικών που επιτρέπει σε έναν μόνο γονέα να περπατήσει με τα παιδιά του, εφόσον είναι κοντά στο σπίτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ