Ο Ρώσος γιατρός που συνάντησε τον Πούτιν την περασμένη εβδομάδα διαγνώστηκε με κορονοϊό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Κρεμλίνο δήλωσε ότι ο Πούτιν εξετάζεται τακτικά για κορονοϊό και ότι «όλα είναι εντάξει».

ΒΙΝΤΕΟ – Ο Πούτιν επισκέφθηκε ασθενείς με κορονοϊό
Ένας γιατρός ο οποίος έκανε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν περιήγηση στο κύριο νοσοκομείο της Μόσχας για τον COVID-19 την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ότι είναι θετικός στον ιό.
Ο Πούτιν επισκέφθηκε το νοσοκομείο της Kommunarka την περασμένη Τρίτη, όπου συνομίλησε με τον γιατρό Denis Protsenko. Κανένας από τους δύο δεν φορούσε εξοπλισμό προστασίας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, όπως έδειξαν τα τηλεοπτικά πλάνα από την επίσκεψη.
Ο Protsenko, έγραψε στο Facebook: “Ναι, έχω βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, αλλά αισθάνομαι αρκετά καλά, απομόνωσα τον εαυτό μου στο γραφείο μου, νομίζω ότι η ανοσία που έχω αναπτύξει αυτόν τον μήνα κάνει τη δουλειά της”.
Ο Πούτιν φορούσε μια στολή hazmat και έναν αναπνευστήρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν είχε τα προστατευτικά του εργαλεία κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τον Protsenko, με τον οποίο φωτογραφήθηκε να ανταλλάσσει χειραψία.
Το Κρεμλίνο ανέφερε ένα κρούσμα κορονοϊού στη διοίκηση του Πούτιν την Παρασκευή, αλλά δήλωσε ότι ο εν λόγω άνθρωπος δεν είχε έρθει σε επαφή με τον Ρώσο πρόεδρο και ότι ελήφθησαν όλα τα μέτρα για την αποτροπή περαιτέρω εξάπλωσης του ιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ