Εκεί κρύβεται ο Ερντογάν για να γλιτώσει από τον κορονοϊό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας παραμένει μακριά από την πρωτεύουσα Άγκυρα για εβδομάδες, έχοντας απομονωθεί (κρυφτεί δηλαδή) στο παραθαλάσσιο αρχοντικό Huber της Κωνσταντινούπολης, που χτίστηκε τον 19ο αιώνα για Γερμανούς εμπόρους όπλων.

Η έπαυλη Huber είναι η επίσημη εξοχική προεδρική κατοικία και βρίσκεται στην περιοχή Tarabya της Κωνσταντινούπολης, με θέα τον Βόσπορο.
Η προεδρική κατοικία βρίσκεται σε μια έκταση 1000 τετραγωνικών μέτρων στο νοτιοδυτικό λόφο της περιοχής. Ο χώρος θεμελίωσης είναι 820 τ.μ. και η συνολική έκταση της κατασκευής είναι 2.643 τετραγωνικά.
.
https://twitter.com/abdbozkurt/status/1245308023523938305
.
Η έπαυλη κατασκευάστηκε από τους αδελφούς Huber, μεσίτες όπλων, οι οποίοι εκπροσώπησαν τις γερμανικές εταιρείες Mauser και Krupp στο τέλος του δέκατου ένατου και στις αρχές του εικοστού αιώνα. Η βίλα αναφέρεται και σήμερα με το ίδιο όνομα.
Η βίλα Huber, εκτός από τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά της, εξακολουθεί να διατηρεί το χαρακτηριστικό μιας από τις πιο εκτεταμένες περιοχές πρασίνου του Βοσπόρου με τον ελαιώνα των 34 εκταρίων. (84,02 στρέμματα)
https://www.tccb.gov.tr/en/presidency/campuses/tarabya/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ