Να καλέσει άμεσα ο εισαγγελέας τον Βαρουφάκη για την καταγγελία του ότι «κλειστός κύκλος του Μητσοτάκη» έχει μετοχές στα ταμεία που αγοράζουν κόκκινα δάνεια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://youtu.be/BwU4nKICI70
Η καταγγελία Βαρουφάκη στο 8:25 του βίντεο.

Όσο κι αν διαφωνούμε με τον κ. Βαρουφάκη και την περίεργη πορεία του γενικά, η καταγγελία που κάνει είναι πολύ συγκεκριμένη. Στην ουσία μιλάει για πλιάτσικο 12 δισεκατομμυρίων € που έχει δρομολογηθεί, στις πλάτες των ελλήνων πολιτών, με μία απίστευτη – όπως καταγγέλλει – μεθόδευση με τα κόκκινα δάνεια και τα ταμεία που έχουν αναλάβει τη διαχείριση τους. Ο κύριος Βαρουφάκης είναι πολύ συγκεκριμένος. Μίλησε για τα ταμεία του Νιού Τζέρσεΐ και του Ντελαγουέρ που θα απαιτήσουν από το ελληνικό Δημόσιο 12 δισεκατομμύρια €, βάση σκανδαλωδών νομοθετημάτων που έχει περάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και συνέχισε λέγοντας ότι ο στενός κύκλος του Μητσοτάκη, έχει μετοχές στα συγκεκριμένα ταμεία! 

Ο εισαγγελέας λοιπόν πρέπει να καλέσει άμεσα τον κύριο Βαρουφάκη για να δώσει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι διαθέτει. Εάν δεν τα διαθέτει, θα πρέπει να τιμωρηθεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμιση. Εάν τα διαθέτει και ισχύει αυτό, τότε μπαίνουμε σε μία πολύ σκοτεινή ατραπό.

Το σύνολο καταγγελιών Βαρουφάκη, εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ