Αμερικάνος δικηγόρος…πρώην εισαγγελέας….Διεκδικεί 20 τρισ $ από την Κίνα για τον κορονοϊό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Screenshot_2020-04-03 Conservative lawyer sues Chinese government over coronavirus outbreakΟ αμερικανός δικηγόρος Larry Klayman προετοιμάζεται να “πολεμήσει” την Κίνα.
Διεκδικεί ….

20 τρισεκατομμύρια $ αποζημιώσεις, σύμφωνα με σχετική  ανακοίνωση. Η κινεζική κυβέρνηση βρίσκεται κατηγορούμενη. Ο Clayman είπε πως υπάρχουν στοιχεία …..ότι ο κορονοϊός ήταν ένα βιολογικό όπλο στα χέρια των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών.
Ποιος είναι πίσω από αυτό
Δεν είναι γνωστό ποιος είναι πίσω από τον Clayman.
Ήταν πρώην εισαγγελέας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ. Διαθέτει επίσης ομάδες επιτήρησης όπως το Judicial Watch και το Freedom Watch. Παλαιότερα, είχε καταθέσει αγωγές εναντίον του Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον & άλλων πολιτικών. Το στυλ του Clayman είναι να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μέσω μιας μηνυτήριας αναφοράς κατάθεσης. Αλλά τώρα έχει έρθει να ταρακουνήσει την Κίνα.
Ο Clayman έχει πολλές πληροφορίες από τις υπηρεσίες πληροφοριών της Αμερικής. Έτσι αποκτώνται εύκολα σημαντικές πληροφορίες.
Ο Clayman πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο μετά από καθοριστικά στοιχεία κατά της Κίνας. Ο Clayman ισχυρίζεται ότι ο κοροναϊός έγινε στο Ινστιτούτο Virology του Wuhan. Αυτό είναι το μόνο εργαστήριο ικανό να παράγει βιολογικά όπλα στην Κίνα, δήλωσε ο ίδιος. Λέει ότι η υπηρεσία πληροφοριών των Ηνωμένων Εθνών γνωρίζει τα πάντα.
Στο αμερικανικό νομικό σύστημα, οι πληροφορίες από τρίτους, όπως μάρτυρες, ανακρίσεις και έγγραφα, γίνονται δεκτές ως αποδεικτικά στοιχεία. Το Freedom Watch και μια άλλη εταιρεία στο Τέξας αποτελούν μέρος της νομικής μάχης. Η κινεζική κυβέρνηση, ο κινεζικός στρατός, το ινστιτούτο βιοχημείας της Wuhan, ο αρχηγός των κινεζικών ενόπλων δυνάμεων και ο στρατηγός Chen Wei, είναι οι κύριοι συντελεστές.  Είναι κορυφαίος ιολόγος. Ο Clayman λέει ότι ήταν αυτός που έχτισε το βιολογικό όπλο για τον κινεζικό στρατό.
Η αποζημίωση των 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που ζήτησε ο Clayman έχει σοκάρει όλους. Αυτό συμβαίνει επειδή το ποσό είναι πάνω από το ΑΕΠ της Κίνας. Ακόμη και αν κερδίσει την υπόθεση, η Κίνα δεν μπορεί να πληρώσει αυτό το ποσό. Ο Clayman δήλωσε ότι θα κερδίσει την υπόθεση και ότι η Κίνα αξίζει την τιμωρία. Ζήτησε επίσης να κατασχεθούν και να παγώσουν τα περιουσιακά στοιχεία της Κίνας. Ο Clayman ήταν υποψήφιος για τη Γερουσία των ΗΠΑ το 2004 με τους Ρεπουμπλικάνους.
Ο Clayman ισχυρίζεται ότι, το Ινστιτούτο Βιοχημείας της Κίνας απελευθέρωσε το βιολογικό όπλο στην πόλη Wuhan και απο εκεί έφτασε στις ΗΠΑ χωρίς περιορισμό.
Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ