Μια ακόμη τραγωδία – Νεκρά δύο μέλη της οικογένειας Κένεντι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύο μέλη της οικογένειας Κένεντι, η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο μικρός της γιος, που αγνοούνταν από την Πέμπτη μετά από μια διαδρομή τους με κανό, θεωρούνται πλέον νεκρά, σε μια ακόμη τραγωδία στην πιο διάσημη πολιτική δυναστεία στις ΗΠΑ.

Η Μέιβ Κένεντι Μακκίν, 40 χρονών και ο γιος της Γκιντεόν, 8 χρονών, δεν επέστρεψαν την Πέμπτη από ένα ταξίδι τους στο Τσέζαπικ Μπέι, δήλωσε ο Χόγκαν, ανακοινώνοντας τα “άσχημα νέα” σε δημοσιογράφους.
Η ενεργός αναζήτηση των δύο αγνοουμένων μελών της οικογένειας Κένεντι έχει ανασταλεί, δήλωσε την Παρασκευή η αμερικανική ακτοφυλακή.
Το μέλος της οικογένειας Kathleen Kennedy Townsend δήλωσε ότι η αναζήτηση για την 40χρονη κόρη της, Maeve Kennedy Townsend McKean και τον 8χρονο γιο της κόρης, Gideon McKean, «μετετράπη από διάσωση σε ανάσυρση», σύμφωνα με δελτίο Τύπου.
Στην δήλωσή της, η Townsend είπε ότι μοιράστηκε τα νέα της απώλειας της κόρης και του εγγονού της “με βαθιά θλίψη”.
“Η Μέιβ αφιέρωσε τη ζωή της στη βοήθεια των πιο ευάλωτων στην κοινωνία”, έγραψε.
Ο David McKean, σύζυγος της Μέιβ, έγραψε στα social media:
“Παρά τις ηρωικές προσπάθειες του Λιμενικού Σώματος και πολλών κρατικών και τοπικών αρχών, αποφασίστηκε η αναστολή της ενεργού προσπάθειας διάσωσης. Η αναζήτηση που ξεκίνησε χθες το απόγευμα συνεχίστηκε όλη τη νύχτα και συνεχίστηκε όλη την ημέρα. Έχουν περάσει πάνω από 24 ώρες και οι πιθανότητες να έχουν επιβιώσει είναι απίστευτα μικρές. Είναι ξεκάθαρο ότι η Maeve και ο Gideon έχουν πεθάνει και η αναζήτηση για τον εντοπισμό των σορών τους θα συνεχιστεί και ελπίζω να είναι επιτυχής”.
Η πυροσβεστική υπηρεσία της κομητείας Άνι Άρουντελ τόνισε ότι έλαβε κλήση την Πέμπτη περίπου στις 16:30 τοπική ώρα, με αναφορά για δύο ανθρώπους σε ένα μικρό κανό ή καγιάκ στο Τσέζαπικ Μπέι. Διασώστες έφτασαν στην περιοχή και ξεκίνησαν οι έρευνες. Περίπου στις 19:00, τοπική ώρα, βρέθηκαν το καγιάκ και κουπιά, αλλά όχι οι αγνοούμενοι, ανέφερε η υπηρεσία.
Η Μέιβ είναι η κόρη της Κάθλιν Κένεντι Τάουνσεντ, μεγαλύτερης κόρης του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρόμπερτ Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1968 και ανιψιά του τέως προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, που δολοφονήθηκε το 1963.
Η οικογένεια Κένεντι, μια από τις μεγάλες οικογένειες της αμερικανικής πολιτικής ζωής, έχει βιώσει πολλές τραγωδίες.
Ο Τζον Φ. Κένεντι (JFK) που διετέλεσε για τρία χρόνια πρόεδρος των ΗΠΑ δολοφονήθηκε στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963.
Τον Ιούνιο του 1968, ο μικρότερος αδερφός του Ρόμπερτ, με πιθανότητες να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές, δολοφονήθηκε στο Λος Άντζελες.
Ένας από τους γιους του Ρόμπερτ Κένεντι, ο Ντέιβιντ, πέθανε σε ηλικία 28 ετών από υπερβολική δόση κοκαΐνης σε ξενοδοχείο στη Φλόριντα το 1984.
Το 1999, ο γιος του JFK σκοτώθηκε μαζί με τη σύζυγό του Κάρολιν και την αδελφή του Λορέν σε συντριβή αεροσκάφους στη Μασαχουσέτη.
Η Σίρσα Κένεντι Χιλ, εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι, επίσης πέθανε πέρσι, σε ηλικία 22 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.
με στοιχεία από: fr24news.com, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ