Νίκος Χατζηνικολάου: Μαθήματα ύφους προς την κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου μέσω Προκόπη Παυλόπουλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 4
Για πολλοστή φορά ο Νίκος Χατζηνικολάου παραδίδει μαθήματα δημοσιογραφίας. Αυτή το φορά «αποδέκτης» του μαθήματος είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Κατερίνα -κατά δική της επιλογή- Σακελλαροπούλου.
Prima vista ο Νίκος Χατζηνικολάου απευθύνεται στον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Στη σημερινή Real News βαθμολογεί με «10» τον Προκόπη Παυλόπουλο επειδή: «Ενώσατε τη φωνή σας με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα, ζητώντας από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο “ν’ αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του και να αρθεί, εδώ και τώρα, στο ύψος των πρωτόγνωρων περιστάσεων”. Δείξατε ότι η φωνή σας παραμένει ισχυρή και ότι θα είναι εκεί κάθε φορά που η χώρα τη χρειάζεται».
Για όποιον τον ξέρει, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν απευθύνεται στον Προκόπη Παυλόπουλο. Απλώς παίρνει το θεσμικώς άψογο στυλ του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας για να δείξει στη νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου πώς πρέπει να συμπεριφέρεται. Δηλαδή με θεσμικό τρόπο, όπως επιβάλλει ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας. Και όχι να «περιφέρεται» καθημερινά στα social media για «λίγα ψίχουλα» δημοσιότητας.
Εκτός και αν η νυν Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα Σακελλαροπούλου έχει ως ίνδαλμα τον Άδωνη Γεωργιάδη. Ή μήπως η κα Σακελλαροπούλου ετοιμάζει το δρόμο για να δούμε και τον Άδωνη Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Μην το θεωρείτε απίθανο. Στην Ελλάδα του Κυριάκου και της Κατερίνας όλα είναι πιθανά. Είπαμε, ο αείμνηστος Τάσος Σεχιώτης, παλιός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και θυμόσοφος πολιτικός, είχε πει για αυτού του είδους την πολιτική νοοτροπία: «Δεν ανήλθομεν ημείς εις τα αξιώματα, αυτά κατήλθον εις το δικό μας ύψος»!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ