Τραμπ: "Πολλοί θάνατοι τις επόμενες 2 εβδομάδες"- Στέλνει στρατό παντού και επιτίθεται στο CNN

Ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump δήλωσε ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι οι πιο δύσκολες και θα υπάρξουν περισσότεροι θάνατοι, υποσχόμενος πρόσθετη στρατιωτική υποστήριξη στις πολιτείες για να συγκρατήσουν το ξέσπασμα του Covid-19.

Ο Trump ανακοίνωσε την ανάπτυξη “χιλιάδων” στρατιωτών και στρατιωτικού προσωπικού για να βοηθήσει τις Πολιτείες σε ολόκληρη τη χώρα. Τουλάχιστον 1.000 επιπλέον στρατεύματα αναπτύσσονται μόνο στη Νέα Υόρκη.
Ορισμένες από τα τις πολιτείες που δεν έχουν πληγεί τόσο σκληρά απαιτούν πολύ περισσότερες προμήθειες από ό,τι χρειάζεται φοβούμενες ελλείψεις, πρόσθεσε ο Trump.
“Το CNN είναι fake news. Θα πάρουν μια καλή ιστορία και θα την κάνουν όση κακή γίνεται. Είναι ένα αστείο!”, τόνισε ακόμη ο Αμερικανός Πρόεδρος.
.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1246484589603885064
.
“Η διοίκησή μου εργάζεται πολύ επιθετικά για να προωθήσει νέα ιατρικά αντίμετρα για τη θεραπεία και την πρόληψη της λοίμωξης… Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε δυνατή πηγή για να τερματίσουμε αυτόν τον πόλεμο και να ανοίξουμε ξανά τη χώρα μας”.
Σύμφωνα με το Johns Hopkins Coronavirus Resource Center, μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας), οι ΗΠΑ μετρούσαν 301.902 κρούσματα και 8.291 θανάτους, εκ των οποίων πάνω από 3.000 στη Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ