Όταν μιλούν οι εγκληματίες…

Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός

Για να μάθει κάποιος ποιοι είναι οι Γερμανοί, δεν έχει παρά να διαβάσει την Ιστορία.
Η Ευρώπη δύο φορές τον 20ο αιώνα θρήνησε εκατομμύρια θύματα της Γερμανικής θηριωδίας, δύο φορές καταστράφηκε από τις επιθέσεις των Γερμανών οι οποίοι απλά ήθελαν… να κατακτήσουν όλο τον κόσμο!
Αμετανόητοι, αιμοδιψείς, αδίστακτοι, άπονοι, άφιλοι, μοναδικό στόχο είχαν κι έχουν, να κυριαρχήσουν παγκοσμίως είτε με τα όπλα είτε μέσω της οικονομίας.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα τα τελευταία χρόνια, η συμπεριφορά τους απέναντι στην Ελλάδα την περίοδο της κρίσης με τα μέτρα αφαίμαξης που εφήρμοσαν σε βάρος της και που οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την σκληρή τους στάση απέναντι στο αίτημα των χωρών του νότου για την έκδοση ευρωομολόγου προκειμένου να στηρίξουν τις οικονομίες τους που δέχθηκαν σοβαρό πλήγμα από τις συνέπειες του κορωνοϊού.
Το μίσος όμως που τρέφουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες οι πολιτικοί μισάνθρωποι της Γερμανίας, έρχεται για μια ακόμη φορά να αποκαλυφθεί, με την γνωμοδότηση της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Γερμανικής Βουλής και που δεν αφήνει καμία αμφιβολία τόσο για τις φιλοτουρκικές θέσεις της Γερμανίας όσο και για την μεγάλη τους επιθυμία, η Ελλάδα να γίνει αποθήκη ψυχών, να μεταβληθεί ο πληθυσμός της από καθαρά Χριστιανικός (πάνω από 96% των κατοίκων) σε Μουσουλμανική επαρχία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Πρώτου Προγράμματος της γερμανικής τηλεόρασης (ARD) όπως μετέδωσε το DW, το συμπέρασμα της γνωμοδότησης της Επιστημονικής Υπηρεσίας της γερμανικής βουλής, είναι ότι η συμπεριφορά των ελληνικών αρχών πριν από ένα μήνα στα σύνορα με την Τουρκία στον Έβρο δύσκολα θα μπορούσε να θεωρηθεί συμβατή με το διεθνές δίκαιο!
Στη γνωμοδότησή τους οι Γερμανοί εμπειρογνώμονες αναγνωρίζουν μεν ότι κάθε κράτος έχει το δικαίωμα να προστατεύει τα σύνορα του, αλλά πάντα θα πρέπει να τηρείται η αρχή της αναλογικότητας.
Όπως συμπεραίνουν, «η χρήση εκτοξευτήρων νερού, ανεμιστήρων και δακρυγόνων, ακόμη και εναντίον αόπλων γυναικών και παιδιών», αντιβαίνει σε αυτή την αρχή. Πέραν αυτού οι επιστήμονες επικρίνουν την Ελλάδα επειδή έκλεισε τα σύνορα της ανεξαιρέτως για όλους τους πρόσφυγες χωρίς να εξετάσει αν κάποιος πράγματι δικαιούται άσυλο.
Τα μεγάλα ερωτήματα που θα πρέπει να απαντηθούν από τους εμπειρογνώμονες της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Γερμανικής Βουλής είναι:
α) γιατί η Γερμανία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την είσοδο λαθρομεταναστών στη χώρα της και μάλιστα ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ να δεχθεί τους οικονομικούς μετανάστες ή πρόσφυγες που έχουν κατακλίσει την Ελλάδα και οι οποίοι θέλουν να πάνε να μείνουν και να εργαστούν στην Γερμανία;
β) πριν λίγες εβδομάδες, όπως όλοι θυμόμαστε, με τις ευλογίες του Σουλτάνου Ερντογάν ερχόντουσαν χιλιάδες λαθρομετανάστες στα Ελληνικά νησιά με αποτέλεσμα η κατάσταση στους καταυλισμούς να γίνει ανεξέλεγκτη. Η γερμανική κυβέρνηση, μερικές ώρες πριν την προγραμματισμένη άφιξη του Ερντογάν στις Βρυξέλλες (πήγαινε για να ζητήσει οικονομική βοήθεια), ανακοίνωσε πως ορισμένες χώρες της ΕΕ, σκοπεύουν να προχωρήσουν στην αναδοχή ως και 1.500 ασυνόδευτων ανηλίκων από τα νησιά της Ελλάδας. Τι έγινε άραγε από τότε και μέχρι σήμερα; Ξέχασε αυτή την «φιλάνθρωπη» ανακοίνωσή της η Γερμανία; Ή μήπως την έκανε για να αναγκάσει την Ελλάδα να μην φέρει αντιρρήσεις στην οικονομική βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία;
γ) Όλοι διαπίστωσαν πως οι «πρόσφυγες» και οι λαθρομετανάστες, με την υποστήριξη των Τουρκικών δυνάμεων, προσπάθησαν βίαια να εισέλθουν εντός της Ελλάδας. Τι έπρεπε να κάνει η Ελλάδα; Να πει «βρε καλώς τους;» ή να υπερασπιστεί τα σύνορά της που είναι και σύνορα της Ευρώπης από μια επίθεση άναρχων ορδών που κανένας δεν γνώριζε ποιοι είναι, από πού κρατάει η σκούφια τους, αν δικαιούνται ή όχι άσυλο;
Γερμανία, η χώρα που η μόνη προσφορά της στην Ευρώπη είναι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι με εκατομμύρια θύματα, με ανυπολόγιστη οικονομική καταστροφή.
Η Γερμανία και οι Γερμανοί, θα έπρεπε να μην ξεχνούν, την χώρα που λήστεψαν, που τις άρπαξαν τον χρυσό, που κατέστρεψαν τις υποδομές της, που δολοφόνησαν – εκτέλεσαν χιλιάδες αθώους πολίτες της, που πήρανε δάνειο στο όνομά της και που η Ελλάδα ήταν υποχρεωμένη να αποπληρώσει.
Η Γερμανία και οι Γερμανοί, θα έπρεπε να θυμούνται πόσα δισεκατομμύρια ευρώ χρωστάνε στην Ελλάδα από τις πολεμικές αποζημιώσεις κι επανορθώσεις. Και τα ποσά αυτά είναι πολλαπλάσια του χρέους που «φόρτωσαν» στις πλάτες των Ελλήνων με τα μνημόνια. Αντί να δώσουν τα χρωστούμενα μας άρπαξαν και το υστέρημα.
Γερμανία και Γερμανοί.
Φίλοι πάντα των Τούρκων, γιατί όπως λέει κι η παροιμία «όμοιος ομοίω αεί πελάζει» ή «δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι».
Ας το καταλάβουμε καλά, πως μόνο αν συμμαχήσουν οι χώρες του νότου και εξοστρακίσουν την Γερμανία θα επέλθει ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη.
Με εταίρο την Γερμανία μόνο δυστυχία μπορούν να περιμένουν οι χώρες της Ευρώπης αλλά και η παγκόσμια κοινότητα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ